25 / 04 / 2024

cimpor

cimpor

Yibitaş Lafarge'ı 535 milyon Euro'ya satın alan Portekizli Cimpor, Ankara Hasanoğlan'da 100 milyon dolarlık yatırım kararı aldı.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

Sürdürülebilir büyüme ve dünya markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

Cimpor Yibitaş Hasanoğlan Çimento hizmet satın alacak!

Cimpor Yibitaş Hasanoğlan Çimento Fabrikası, Ankara'da faaliyet gösteren 4 hazır beton tesisine ait beton taşıma hizmeti, beton pompalama hizmeti ve tesis içi kepçe işletme hizmetini ihale edecek

Cimpor projesi, Arkiv Seçkilerinde yer alacak!

Arkitera Mimarlık Merkezinin, Türkiyedeki mimarlık üretimini belgelemek amacıyla bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği ARKİV Seçkilerinin sonuçları yapılan Seçici Kurul değerlendirmesiyle belli oldu...

Şefik Tüzün, Cimpor'a CEO olarak atandı!

Dünya'nın 8. büyük  çimento üreticisi Cimpor Grubu, Türkiye operasyonlarının başına bir Türk'ü getirdi

Cimpor: 535 milyon Euro'yla geldik 100 milyon Euro daha yatırıyoruz

Yibitaş Lafarge'ı 535 milyon Euro'ya satın alan Portekizli Cimpor, Ankara Hasanoğlan'da 100 milyon dolarlık yatırım kararı aldı.

cimpor Haberi

cimpor

Genel Müdür Edney Vieria, "Cimpor her zaman fırsatları değerlendirmeyi düşünür ancak şu anda gündemimizde yeni çimento fabrikası almak yok. Böyle bir teklifle gelen de yok" dedi.


PORTEKİZ kökenli dünyanın 9'uncu büyük çimento üreticisi Cimpor, geçen şubat ayında Yibitaş Lafarge'ı 535 milyon Euro'ya alarak girdiği Türkiye'de kısa sürede 100 milyon Euro'luk yeni bir yatırıma soyundu. Cimpor Yibitaş Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO'su Edney Vieria, Ankara Hasanoğlan'da 100 milyon Euro'luk klinker yatırımını gündeme aldıklarını söyledi. Vieria, "Cimpor, Türkiye'ye uzun vadeli bakarak geldi. Ne yaz aylarındaki seçim ortamı, ne şimdi gündemde olan Kuzey Irak gerginliği bizim ülkenize bakışımızı olumsuz etkilemez. Çeşitli dönemlerde iniş-çıkışlar olabilir. Bu tür iniş-çıkışlar dünyanın birçok noktasında olabilir" dedi.