26 / 04 / 2024

çimsa bunol fabrikası

çimsa bunol fabrikası

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Çimsa, İspanya'daki Bunol'un satın alma sözleşmesini imzaladı!

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Sabancı Holding çimento devini satın aldı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa'nın satın almak için görüşmeler yaptığı Meksikalı Cemex Espana S.A.'nın sahip olduğu Bunol Beyaz Çimento Fabrikası için imzalar atıldı. 

Çimsa yatırım çalışmalarına başlayacak!

Çimsa Eskişehir Fabrikası’nda yapılacak, 55 milyon ABD doları bedele sahip yatırım için çalışmalar 2015 yılının son çeyreğinde başlayacak.

Çimsa, Eskişehir'de çimento yatırımına hazırlanıyor!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikasında beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, bu yatırım için , 55 milyon dolar harcayacak.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolar!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Bu, şirketin 2015’teki ikinci büyük yatırımı.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık dev yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, 55 milyon dolarlık yeni yatırım kararını açıkladı.

Çimsa'nın Afyon fabrikası 2016 Mayıs'ta açılacak!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Çimsa Afyon merkezdeki fabrikasını Şuhut’a taşıyacak!

Çimsa Afyon’da şehir merkezinde kalan fabrikasını Şuhut’a taşıyacak. Olası imar değişikliğini göz önünde tutan şirket, eski arazisini ise gayrimenkul dahil farklı yatırımlar için çantada bekletecek.

Çimsa gri çimento CEM IV 32.5 R'yi yeşile çevirdi!

Sabancı Holding'in çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden Çimsa, Kayseri fabrikasında ürettiği “CEM IV 32.5 R” isimli gri çimento ürünü için Alman Yapı ve Çevre Enstitüsü'nden (IBU) ‘yeşil sertifika' aldı.

Çimsa, Avrupa'da çimento alanında yeşil sertifika alan iki şirketten biri oldu!

Çimsa, Kayseri Fabrikası'nda ürettiği CEM IV 32.5 R gri çimento ürünüyle Alman Yapı ve Çevre Enstitüsü'nden (IBU) Avrupa Birliği çevre koruma standartlarına uygunluğu belgeleyen ‘Yeşil Sertifika' aldı. Çimsa, Avrupa'da ise çimento alanında ‘Yeşil Sertifik

çimsa çimento Mersin fabrikasında kurumsal değişikliğe gitti!

çimsa çimento Sanayi ve Ticaret A.şž tarafından yapılan açıklamalara göre yapılan kurumsal değıişikliklerle, tedarikçi ve müşterileri için bir duyuru yayınladı...

çimsa bunol fabrikası Haberi

çimsa bunol fabrikası

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Çimsa'nın yaptığı açıklamaya göre, şirket, beyaz çimentoda dünya lideri olarak dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden İspanya’nın Valencia kentindeki Bunol fabrikasının yaklaşık 180 milyon dolara satın almak için anlaşmayı imzaladı.

Açıklamada görüşleri yer alan Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı ve Çimsa Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, Bunol fabrikasının imza sürecini tamamlayarak bir dünya lideri haline geldiklerini söyleyerek, “Sabancı olarak bugün, Türkiye’deki liderlik pozisyonumuzu uluslararası boyuta taşıdık. Satın alma süreçlerimizi tamamladık ve Çimsa ile artık dünya ligindeyiz. Dünyadaki gelişmeleri takip ederek, işlerimizi dünya standartlarında yöneterek, tecrübe ve birikimlerimizle küresel liderlik hedefliyoruz. Global liderliğimizi güçlendirmek amacıyla...