29 / 03 / 2024

Çimsa Çimento organizasyonu

Çimsa Çimento organizasyonu

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento organizasyon değişikliği yaptı. Oluşturulan yeni organizasyon haberimizde bulunuyor.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Türkiye çimento sektörünün AB destekli ilk projesi Çimsa'dan!

Çimsa'nın toprağın enerjisini kullanarak hayata geçirdiği bir jeotermal harç sistemi olan Geocond, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ilk Horizon 2020 olma özelliğine sahip. 

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Çimento sektörünün ihracat gelirleri artacak!

2020 yılına kültürel bir dönüşümle girdiklerine dikkat çeken Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, "Çimento sektörünün ihracat gelirini artırmaya devam edeceğiz" dedi...

Türkiye çimento sektörü, dünyada ilk sırada!   

Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, çimento sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özcan, "Türkiye, dünyanın önde gelen çimento üreticileri arasında yer alıyor" dedi...

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Çimsa, yenilikçi ürünlerini tüm dünyaya ulaştırıyor!

Çimento sektörünün global oyuncusu Çimsa, Türkiye’nin bir numaralı çimento ihracatçısı olarak ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor... 

Çimsa'dan 869 milyon TL’lik ihracat!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2018 yılında çimento sektöründe gerçekleştirdiği 869 milyon TL’lik ihracatla birinciliğe layık görüldü.

Çimsa, İspanya'daki Bunol'un satın alma sözleşmesini imzaladı!

Sabancı Holding iştirakleri arasında yer alan Çimsa, İspanya’daki beyaz çimento fabrikası Bunol’u 180 milyon dolar bedelle satın alınması konusunda anlaşmaya vararak satın alım sözleşmesi imzaladı.

Çimsa Çimento organizasyonu Haberi

Çimsa Çimento organizasyonu

Çimsa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kurumsal gereklilikler, öncelikler ve değişen rekabet koşulları düşünülerek organizasyonel etkinliğin arttırılması ve tüm iş süreçlerinde operasyonel mükemmelliğin sağlanması amacıyla organizasyonel değişikliğe gidilmiştir. Buna göre; Çimento Üretim Genel Müdür Yardımcılığı, Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcılığı lağvedilerek aşağıda belirtilen yeni fonksiyonlar oluşturulmuştur:


- Genel Müdür Yardımcılığı (Gri Çimento)

- Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal Destek Hizmetler)

- Genel Müdür Yardımcılığı (Hazır Beton)

- Genel Müdür Yardımcılığı (Teknik)


Oluşturulan bu yeni organizasyona göre;


- Gri Çimento Genel Müdür Yardımcısı görevine halen Çimento Üretim Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sn. Şahap Sarıer, 

- Kurumsal Destek Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı görevine halen Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sn. Tamer Denizci,

- Hazır Beton Genel Müdür Yardımcısı...