26 / 04 / 2024

Çimsa Çimento şirketi

Çimsa Çimento şirketi

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Abdulkadir Ayhan ve İsmail Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı 100 bin TL bedelle Fazlı Mete tarafından açıldı.

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Halo Taher M. Mustafa tarafından kuruldu.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Türkiye çimento sektörünün AB destekli ilk projesi Çimsa'dan!

Çimsa'nın toprağın enerjisini kullanarak hayata geçirdiği bir jeotermal harç sistemi olan Geocond, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ilk Horizon 2020 olma özelliğine sahip. 

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Çimsa Çimento şirketi Haberi

Çimsa Çimento şirketi

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento şirket yetkililerini yayınladı. 


Adı Soyadı Görevi


BARAN ÇELİK FİNANS DİREKTÖRÜ

MEMDUH GÜLLÜ MALİ İŞLER...