19 / 04 / 2024

Çimtaş taziye

Çimtaş taziye

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Çimtaş'ın acı günü! Fatih Dönmez vefat etti!

Çimtaş'ın çözüm ortaklarından Navtek Deniz Teknolojileri A.Ş. Teknik Müdürü Fatih Dönmez vefat etti.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Çimtaş'ın acı günü! Ayşe Cici vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcısı Cafer Cici'nin annesi Ayşe Cici vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

Çimtaş taziye Haberi

Çimtaş taziye

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan hayatını kaybetti. Çimtaş ve ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Çimtaş ve ENKA taziye ilanı:

"Genel Müdür Yardımcılarımızdan Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan hanımefendi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz"

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumune Müzeyyen Özkan'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...