28 / 03 / 2024

Çin Şandong metro göçük

Çin Şandong metro göçük

Çin’in kuzeydoğusunda bulunan Şandong eyaletinde bir metro inşaatında oluşan göçükte mahsur kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olay sonucunda ölü sayısı 5'e yükseldi.

Mersin'in ilk metro projesine 3 firmadan teklif! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan ilk metro projesi için ihale düzenlendi. İhaleye 3 firmadan teklif geldi.

İBB'den 4 metro hattı için 580 milyon dolarlık Eurobond satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul içerisinde yürütülen metro inşaatları için  uluslararası sermaye piyasalarına 580 Milyon Dolarlık Eurobond ihraç edildiğini söyledi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı için geri sayım başladı!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için şantiye açılışı yapıldı. Açılışta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın inşaatında son durum!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın, mevcut M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna İstasyonu’nda entege olması için çalışmalar, 11 Eylül 2020 Cuma günü başlayacak.

Beylikdüzü–İncirli Metro Hattı inşaatı 2021'de başlayacak!

İstanbul’da metrobüs hattını rahatlatacak olan metro hattı için İBB adım attı. İBB, Ulaştırma Bakanlığı’na devredilen İncirli-Sefaköy metrosunun, Beylikdüzü’ne kadar uzatılarak tek hat olacak şekilde bir an önce yapımına başlanması için belediyeye devrini talep etti...

İzmir'de metro inşaatı sebebiyle iş yerinde hasar meydana geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Narlıdere ilçesinde yürütülen metro inşaatı nedeniyle iş yerinde hasar meydana geldi...

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Çin Şandong metro göçük Haberi

Çin Şandong metro göçük

Çin Şandong eyaletinin Çingdao kentinde bulunan metro şebekesinin 4 numaralı hattının inşaatı 28 Mayıs’ta göçtü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kaza sonrası 3 kişi hayatını kaybederken arama kurtarma çalışmalarında bugün 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının sonlandığını...