29 / 03 / 2024

çin The Castle Hotel

çin The Castle Hotel

Çin'in Dalian kentinde, Danxia Dağı'nın zirvesine açılan saray görünümlü The Castle Hotel, dünyanın en lüks otelleri arasında yerini aldı.Gecelik konaklama fiyatları 95 ila 12 bin 698 sterlin (347 ila 46 bin 450 TL) arasında...

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

The Amour Collection konut projesinde yüzde 50’si peşin geriye kalan ödemede 3 ay taksit fırsatı!

The Amour Collection projesi, Ka Collection Co.'nun sahibi olan Kemal Bey'in toplam 10.155 metrekarelik kendi satın alındığı arazisine inşa ediliyor.

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Ballmer, Clippers için 'The Forum'u satın almak istiyor! 

LA Clippers'ın sahibi Steve Ballmer, Inglewood'da bulunan The Forum'u, MSG şirketinden almak istiyor. Ballmer ve Clippers, söz konusu bölgede bir stadyum inşa etmeyi planlıyor... 

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

çin The Castle Hotel Haberi

çin The Castle Hotel

Çin'in Dalian kentinde, Danxia Dağı'nın zirvesine açılan saray görünümlü The Castle Hotel, dünyanın en lüks otelleri arasında yerini aldı. Her biri Sarı Deniz manzaralı 292 oda ve 67 rezidansı bulunan otelde, kalabalık gelen kişiler için eğlence odası da bulunuyor. Otelde 450 metrekarelik kapalı havuz, 2 bin metrekarelik spa merkezi ve 4 bin metrekarelik teras mevcut. Gecelik konaklama fiyatları 95 ila 12 bin 698 sterlin (347 ila 46 bin 450 TL)...