29 / 03 / 2024

Çin turizm 2014

Çin turizm 2014

Çin Ulusal Turizm İdaresi'nin açıklamasında, ülkenin turizm gelirinin 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan, İbrahim Doğan ve gökhan Doğan ortaklığında kuruldu.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Alan Wilzig'in New York Tribeca 'daki evi 3 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun ünlü 'Para Avcısı' filmine ilham veren ünlü girişimci Alan Wilzig'in evi 2014'ten beri satışta.Lüks evin fiyatı tam 3 kez düşürüldü.

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Kumluca Adrasan için Turizm Bakanlığı imar planı hazırladı!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Giresun Turizm Çalıştayı yapıldı!

GİRESUN Valisi Hasan Karahan, turizm alanlarının yatırıma açılabilmesi için Turizm Bakanlığı Müsteşarlık düzeyinde konunun netleştirilmesi için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

Çin turizm 2014 Haberi

Çin turizm 2014

Çin Ulusal Turizm İdaresi'nin açıklamasında, ülkenin turizm gelirinin 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.


Çin'de geçen yıl 3 milyar 600 milyon yurt içi seyahati yapılırken 2013 yılına oranla geçen yıl yüzde 10,2'lik artış olduğu kaydedildi. Çin'i ziyaret eden yabancı sayısında da geçen yıl yüzde 10,2 artış görüldüğü ve elde edilen gelirin yaklaşık 57 milyar dolara ulaştığı açıklandı. Diğer yandan, ülkeden yurt dışına yapılan seyahatlerin geçen yıl ilk kez 100 milyonu geçtiği aktarılmıştı.


Turizm rakamlarının büyümesinde, küresel ekonomik toparlanma, uluslararası hava yolu kapasitesinin artması ve olumlu turizm politikalarının gelişmesi gibi faktörlerin etkili olduğu...