19 / 04 / 2024

Çin turizm geliri 2015

Çin turizm geliri 2015

Çin Ulusal Turizm İdaresi'nin açıklamasında, ülkenin turizm gelirinin 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Turizmde sevindiren haber…Daha sezon başlamadan yüzde 32 yükseldi!

TÜİK’in açıkladığı verilere göre, Türkiye’nin turizm geliri, bu yılın ilk 3 aylık bölümünde geçen yıla oranla yüzde 32,3 oranında artış gösterdi.

Turizm gelirlerinde büyük patlama! 3 ayda 8.6 milyar dolar geldi!

Türkiye'nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32,3 oranında artarak 8 milyar 690 milyon 505 bin dolar olarak gerçekleşti.

Fed'in net kârı geçtiğimiz sene geriledi!

Fed'in net geliri, yüksek faiz maliyetleri nedeniyle geçen yıl 49.1 milyar dolar düşerek 58.8 milyar dolara geriledi.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde hane geliri ne kadar? Asgari ücretliler için 2022 ucuz konut projesi detayları…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’nin tüm detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, sosyal konut projesi TOKİ’den yararlanabilmek için hane geliri detayları da belli oldu. İşte detaylar…

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

Kira geliri beyannamesi ne zaman verilecek 2021?

Binaların mesken olarak kiraya verilmesinden bir takvim yılında elde edilen hasılatın belli bir kısmı gelir vergisinden istisna tutulmuştu. Peki 2021 yılı için kira geliri beyannamesi istisna tutarı ne kadar? Kira geliri beyannamesi ne zaman verilecek 2021? İşte tüm merak edilenler.

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan, İbrahim Doğan ve gökhan Doğan ortaklığında kuruldu.

Çin turizm geliri 2015 Haberi

Çin turizm geliri 2015

Çin Ulusal Turizm İdaresi'nin açıklamasında, ülkenin turizm gelirinin 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.


Çin'de geçen yıl 3 milyar 600 milyon yurt içi seyahati yapılırken 2013 yılına oranla geçen yıl yüzde 10,2'lik artış olduğu kaydedildi. Çin'i ziyaret eden yabancı sayısında da geçen yıl yüzde 10,2 artış görüldüğü ve elde edilen gelirin yaklaşık 57 milyar dolara ulaştığı açıklandı. Diğer yandan, ülkeden yurt dışına yapılan seyahatlerin geçen yıl ilk kez 100 milyonu geçtiği aktarılmıştı.


Turizm rakamlarının büyümesinde, küresel ekonomik toparlanma, uluslararası hava yolu kapasitesinin artması ve olumlu turizm politikalarının gelişmesi gibi faktörlerin etkili olduğu...