20 / 04 / 2024

çin Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

çin Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Türk doğaltaş sektörü, en büyük ihracat pazarı olan Çin'de düzenlenen, dünyanın en büyük doğaltaş fuarı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na 139 firma ile çıkarma yaptı.

Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 6 Mart'ta!

Ege Maden İhracatçıları Birliği, 6-9 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na Türkiye'den 67 firma ile çıkartma yapacak

ŞOK’ta Altus doğrayıcı 559 TL’ye, Piyale un 49 TL’ye, sote tava 249 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonuna özel pek çok ürüne indirim yaptığını paylaştı. Buna göre, 24 Haziran Cumartesi günü için Altus doğrayıcı 559 TL’ye, Piyale un 49 TL’ye, sote tava 249 TL’ye düştü. İşte 24 Haziran 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Konut almak için şimdi doğru zaman mı? Ev fiyatları düşecek mi? 

Ev almak isteyen vatandaşlar, fiyatlarda gerileme olup olmayacağını merak ediyor. Peki konut almak için şimdi doğru zaman mı?

'300 lira artacak' diyerek uyardı! İslam Memiş'ten altın için kritik tahmin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında alım için halen doğru bir zaman olmadığını ifade etti. Memiş, vatandaşların beklemede kalması gerektiğini söyledi. İşte tüm detaylar...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Altın alalım mı? sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi! Altın için en doğru alım zamanı resmen belli oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak için bekleyen yatırımcılara en doğru alım zamanını açıkladı.

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar almak isteyenler için en doğru tarihi açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kurunun kaç liraya yükseleceğini açıklayarak, yatırımcımlar için de en doğru zamanı anlattı.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Ev sahibi olmak için şimdi doğru zaman mı?

Ev alacak vatandaşlar, kredi faizlerinin ve konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini araştırıyor. Aynı zamanda konut almayı düşünenler, şu an ev almak için doğru zaman mı sorusunun yanıtını da merak ediyor. İşte bu soruların yanıtları...

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

çin Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Haberi

çin Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Türk doğaltaş sektörü, 2014 yılında 1.7 milyar dolar blok doğaltaş ithalatı yapan Çin'in ithalatının yüzde 50'sini tek başına gerçekleştirdi. 


Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "Çin'de inşaat sektöründeki durgunluğun, mevcut konutların eritilmesiyle birlikte biteceğini ve önümüzdeki yüdan itibaren tekrar hareketlenme başlayacagınl düşünüyoruz. Bu süreçte Çin'deki doğaltaş stokları da erimeye başladı"...