04 / 05 / 2024

Çin zengin insanları

Çin zengin insanları

Şanghay Merkezli Hurun Report tarafından açıklanan Çin'in Zenginleri Listesi 2017  verilerine göre, emlak milyarderi Şü, zirveyi geçen yılın biricisi Wanda Group Başkanı Vang Cienlin’den devraldı.

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Dünyanın en zengin insanları belli oldu! Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesinin güncel halini açıkladı. ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile  birinci sıradakini kaybederken, Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Tesla’nın çılgın projesi 'Project Dojo' ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında başı çeken Elon Musk, "Project Dojo" adını verdiği süper bilgisayar projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye!

Öğrenme güçlüğü olduğu için okulu bıraktı ve 16 yaşında dergi çıkararak iş dünyasına adım attı! Şu an İngiltere'nin en zengin insanlarından birisi! Richard Branson'dan girişimcilere  birbirinden eşsiz 10 tavsiye geldi! İşte Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye...

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

Birleşik Devletler'in ilk milyarderi ve tüm zamanların en zengin insanlarından biri olarak bilinen John Rockefeller'dan 12 servet kuralı!

En zengin 500 ismin serveti 1.4 trilyon dolar eridi! Elon Musk, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetinde son durum!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, küresel finans piyasaları yüksek faiz oranlarının ve enflasyon kaygısının ağırlığında ezilirken, dünyanın en zengin 500 insanı bu sene toplamda 1.4 trilyon dolar kaybetti. Peki Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetleri ne oldu? 

Beko Android Televizyonları 2022 Mart fiyat listesi!

Evdeki televizyonunu yenilemek isteyenler güncel televizyon fiyatlarını araştırıyorlar. Android’in zengin smart dünyası ile binlerce uygulama, oyun ve içeriğe sahip Beko televizyon özellikleri ve fiyatları ile ön plana çıkıyor. İşte Beko Android Televizyonları 2022 Mart fiyat listesi..

Çin zengin insanları Haberi

Çin zengin insanları

Çin’in en zengini 43 milyar dolarlık servetiyle Guangcou Evergrande Group emlak şirketinin CEO’su Şü Ciayin oldu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Çin'in Zenginleri Listesi'nde açıklanan veriler ışığında ikinci sırayı  37 milyar dolarlık mal varlığıyla bilişim ve teknoloji şirketi Wechat Tencent’in CEO’su Pony Ma  aldı. 

E- ticaret devi Alibaba'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Jack Ma da 30 milyar dolarlık servetiyle listede 3’üncü sırada kaldı. 

Açıklanan verilerde ayrıca serveti en az 300 milyon dolar olan 2 bin 130 kişi olduğu ve söz konusu zenginlerin toplam servetinin 2,6 trilyon dolar olduğu belirtildi. 

Listedeki zenginlerin toplam mal varlığının geçen yıla oranla yüzde 12,5 arttığı belirtilirken raporda, "ilk on” sıradaki zenginlerin toplam serveti 264 milyar dolara ulaşıyor.