25 / 04 / 2024

Çınarlı Caddesi

Çınarlı Caddesi

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonuçları açıklandı!

Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe Mahallesi, Çınarlı Caddesi’ndeki 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Opera ve Çok Amaçlı Gösteri Merkezi için düzenlenen mimari fikir proje sonuçları açıklandı

Tekirdağ Çınarlı Caddesi'nde yol çalışmaları başladı!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

Süleymanpaşa Çınarlı Caddesi yeniden şekilleniyor!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

Hanlı Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hanlı Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Gökhan Bakacak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Üsküdar, Ferah Mahallesi, Abdülbaki Gülpınarlı Caddesi'nde kuruldu.

Ekonomi öğrencileri Narlıdere için tasarım yapacak!

Narlıdere'ye, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. ilçenin en işlek caddelerinden olan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak.

Narlıdere'nin Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak!

Narlıdere'ye, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. İlçenin en işlek caddeleri arasında yer alan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak.

İzmir Narlıdere'yi Ekonomi Üniversitesi güzelleştirecek!

İzmir'in Narlıdere ilçesine, Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. Güngören Caddesi yeniden tasarlanacak, yaya ve araç trafiği düzenlenecek, dükkanlar modern bir yapıya kavuşacak.

Narlıdere'deki gecekonduların yıkım işi ihalesi 17 Ekim'de!

Narlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; İzmir Narlıdere sınırlarında yer alan gecekonduların yıkım işini 17 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te Mithatpaşa Caddesi 'nde ihaleye çıkarıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Erciş'e örnek site!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaat alanındaki ilk uygulamasını Van'ın Erciş ilçesinde başlatıyor. Bakanlık, 1. aşama olarak Çınarlı Caddesi doğusu boyunca uzanan 6.5 hektarlık bölgede örnek bir site yapımı için uygulamaya start verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaat alanındaki ilk uygulamasını Erciş'te başlatıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaat alanındaki ilk uygulamasını Van'ın Erciş ilçesinde başlatıyor. Bakanlık, 1. aşama olarak Çınarlı Caddesi doğusu boyunca uzanan 6.5 hektarlık bölgede örnek bir site yapımı için uygulamaya start verdi...

Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi düzenlenecek!

Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi Ve Çevresi Düzenleme İnşaatı yapım işi ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Folkart Narlıdere'de son 10 konut! 900 bin liraya 4+1!

Sınırlı Sayı'da dairelerin kaldığı Folkart Narlıdere'de fiyatlar 900 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çınarlı Caddesi Haberi

Çınarlı Caddesi

Çınarlı mahallesinde bulunan Çınarlı caddesinde, TESKİ’nin alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin yolu keserek yolun her iki tarafında bulunan kaldırımlardaki kilit taşları ve yol üzerinde ki taşların sökülmesi ile tesviye edilen yol yeniden inşa edileceği bildirildi.

Çınarlı ana cadde üzerinde yapılan çalışma iki ayrı noktadan devam ederken on gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağı bildirildi.


“Bir söz vermiştik görev başına gelmeden önce. Şimdi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz’’ diyerek çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şunları söyledi:

“Her verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Dün olduğu gibi, bu günde aynı. Şunu ifade etmek istiyorum, yollarımız bir bir yapılıyor. Sizden biraz daha sabır istiyorum. Ekiplerimiz var gücü ile daha güzel bir Süleymanpaşa çalışıyorlar. Önce bozuk olan yolu komple sökerek, tesviye edilmesinin akabinde...