19 / 04 / 2024

Çınartepe

Çınartepe

Zonguldak Çınartepe Mahallesi’nde atıl halde bulunan TTK lojmanları, mahallenin isteği üzerine TOKİ tarafından yıkılıyor. TOKİ'nin yıkılan bölgede proje uygulayabileceği belirtildi. İte alanda çalışmalarda gelinen nokta...

Büyükçekmece Pınartepe mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Pınartepe Mahallesinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece ve Beylikdüzü 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Pınartepe Mahallesi ve Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Türk Kızılayı Zonguldak kan bağış merkezi inşaat ihalesi 22 Mayıs'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Zonguldak'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Çınartepe Mahallesi'nde kan bağış merkezi yaptırıyor. İnşaat ihalesi 22 Mayıs'ta yapılacak..

Zonguldak Üzülmez emeklilerinden Mustafa Sarıoğlu'na TOKİ talebi!

İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "31 Ağustosta Çınartepe ve Baştarla mahallesinde Üzlümez TOKİ konutlarıyla ilgili ihale süreci ve tarihi verildi. Bu birinci etabı kapsıyor" dedi.

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

As Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özdemir ve Sevim Kutlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami Ramazan'da açılıyor!

Pınartepe Mahallesi'nde yapımında son aşamaya gelinen Yahya Çavuş Camii'ni denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mimarisi ile fark yaratacak olan cami Ramazan ayında bölge halkımızın ibadetine açılacaktır" dedi.

İstanbulland Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbulland Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ayhan Konyalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi, Vista 4 Sitesi'nde kuruldu.

Karven Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karven Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Korkut tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Alkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emir Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mürsel Baş Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Çınartepe Haberi

Çınartepe

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çınartepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.


AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Çınartepe Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.


Burada atıl halde bulunan TTK lojmanlarının TOKİ tarafından yıkımı için süren çalışmaları inceleyen Ulupınar, mahalle sakinleri ile de görüştü. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:


“Şu anda Çınartepe Mahallesi’nde hem Çınartepe Mahallesi’ni ilgilendiren hem de Baştarla Mahallesi’ni ilgilendiren TOKİ ve TTK’nın ortaklaşa yaptığı konutlarla ilgili yıkım aşaması çalışmaları var. Daha önce mahalle halkından bizlere talepler geldi. Buradaki TTK lojmanları boşaltıldıktan sonra buranın mezbelelik görüntüsü olduğunu amacı dışında kullanıldığı söylendi. Biz de...