19 / 04 / 2024

Çinçin 4. etap teslimleri

Çinçin 4. etap teslimleri

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

İzmir hızla dönüşüyor: Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak!

İzmir’de 6 bölgede 8 etap halinde süren yaklaşık 820 bin metrekarelik dev bir alanda depreme dayanıklı yeni mahalleler oluşturuluyor. Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak ayrıldı.

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşteBizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, projeyle ilgili son gelişmeleri aktardı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Projesi inşaatında son dakika gelişmesi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede imalat çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çinçin 4. etap teslimleri Haberi

Çinçin 4. etap teslimleri

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altındağ’da kentsel dönüşümün en önemli durağı Çinçin bölgesinde 4’üncü etapta da mutlu sona ulaşıldı.

Altındağ Belediyesi, 4’üncü etapta da hak sahiplerini evlerine kavuşturdu. Yüzlerce gecekondunun yıkıldığı ve 40 bin metrekareye yakın bir alanda inşa edilen modern konutlar gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında yeni sahiplerine teslim edildi.  

Çinçin 4’üncü etapta yürütülen kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Bu etapta önceki etaplardan farklı olarak TOKİ yerine müteahhitlerle çalıştık. Parseller müteahhitlere ihale edildi ve çalışmalar büyük bir hızla tamamlandı. 24505/1 ve 24505/2 parselde, 121 adet 2+1 ve 81 adet 3+1 daire hak sahiplerine teslim edildi. Allah hayırlı ve uğurlu etsin’’ ifadelerini kullandı.

Çinçin’in geçirdiği değişim hakkında bilgi veren Tiryaki, Çinçin’de 1, 2 ve 3’üncü...