28 / 03 / 2024

çinde kapalıçarşı mı kurulacak

çinde kapalıçarşı mı kurulacak

Dubai ve New York ile dünyanın en yüksek gökdelenleri konusunda yarışan Çin, bir ilke imza atıyor. Çin, 1 kilometre uzunluğunda dünyanın en uzun ikiz kulelerini inşaa ediyor...

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları 5 Temmuz Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını merak ediyor.  5 Temmuz  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar merak ediliyor. 6 Haziran Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Haziran 2023 altın fiyatları.

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!

​​​​​​​Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kapalıçarşı ve Merkez Bankası dolar kuru arasındaki farka ilişkin birtakım açıklamada bulunarak, "İkili kur sistemi diye bir durum yok. Kapalıçarşı her zaman Merkez Bankası kurunun bir miktar üzerindedir" dedi.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Kapalıçarşı, İstanbul depremine hazırlanıyor! Zemin sıvılaşmasına müdahale edildi: Restorasyon bu yıl bitecek! 

Kapalıçarşı'da yaklaşık üç senedir süren restorasyon çalışmalarında sona geliniyor. Kapalıçarşı, deprem riskine karşı da güçlendiriliyor. 

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Dolarda müthiş yükseliş! Kapalıçarşı'da bir ilk oldu ve rezerv para euroyu geçti

Doların hız kesmeyen artışı Kapalıçarşı'da bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kurban Bayramı sonrasına hızlı bir giriş yapan dolar kuru piyasada ilk kez euro paritesini geçmeyi başardı. İşte dolarda neler dedirten inanılmaz rakamlar..

Kapalıçarşı el birliğiyle restore edilmeli!

Demofis’in sahibi ve Uluslararası Finans ve Akaryakıt istasyonları yatırım uzmanı- Hukuk Müşaviri -Yüksek Mimar Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, Kapalıçarşı'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hüseyin Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyona ihtiyacı olduğunu vurguladı.

çinde kapalıçarşı mı kurulacak Haberi

çinde kapalıçarşı mı kurulacak

Çin, 1 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın en yüksek ikiz kulesinde Kapalıçarşı'nın benzerini yapacak.


Dubai ve New York ile dünyanın en yüksek gökdelenleri konusunda yarışan Çin, bir ilke imza atıyor. Çin, 1 kilometre uzunluğunda dünyanın en uzun ikiz kulelerini inşaa ediyor. Wuhan kentinde yer alacak dev kuleler, 1.2 milyar sterline (2.1 milyar dolar) mal olacak. 47 hektarlık bir arazi üzerine kurulacak olan projenin adı ise Phoenix Towers. 2018'de kapılarını açacak olan projeyi özel kılan ise tarihi Kapalıçarşı'nın bir benzerinin bulunması. Adını Çin Mitolojisi'ndeki Feng ve Huang adlı mistik kuşlardan alan dev kulelerin tasarımcısı, İngiliz mimarlık şirketi Chetwoods Architects'ın CEO'su Laurie Chetwood "Projenin kültürleri birleştirici özelliği var. İçinde Turkish Plaza adını verdiğimiz, büyük bir pazar bulunacak. Japon restoran ve mağazalarının bulunduğu bir de...