24 / 04 / 2024

Cinderesi

Cinderesi

45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki yıkım çalışmalarında tam 750 gecekondu çok kısa bir sürede yıkıldı.

Ankara Cinderesi’nde 700 gecekondu yıkılacak!

Bugüne kadar 45 bine yakın gecekondunun yıkıldığı Ankara Altındağ’da, Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü, yıkım çalışmalarına Beşikkaya Cinderesi mevkiinde de start verdi.

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 451 konutun temeli atıldı. Projedeki konutlar 2021 yılı sonunda tamamlanacak.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi'nin beraber çalıştığı Feridun Çelik Mahallesi sınırlarında bulunan 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi' bölgesinde, inşa edilecek 451 konut için ilk kazma vuruldu...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Altındağ Cinderesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İşte projenin ilk görselleri...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Cinderesi sakinlerine kira müjdesi!

Ankara Altındağ’ın Cinderesi bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hak sahiplerine kira yardımı verilecek.

Cinderesi'nde 388 konut ihale edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "4 ay içerisinde Cinderesi'ndeki 388 konutun ihalesini yapacağız. Bu konutlar az katlı. Zemin artı 4-5 katı geçmeyen, içinde sosyal donatıların bulunduğu çok örnek bir projeyi Altındağ'a kazandırıyoruz." dedi.

Ankara Cinderesi için düğmeye basıldı!

Altındağ’ın yeniden yapılanması için mücadelesini sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi Cinderesi bölgesinin yapılanması için düğmeye bastı.

TOKİ'den Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk'a 1.220 konut!

TOKİ, Ankara Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk bölgelerine yapacağı toplam 1.220 konut için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na resmi başvuruları yaptı...

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 konut yaptıracak!

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.29 Temmuz Cuma günü saat 10:30'da ihale edilecek proje Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek...

Ankara Cinderesi'nde dönüşüm başladı!

45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki yıkım çalışmalarında tam 750 gecekondu çok kısa bir sürede yıkıldı.

Cinderesi Haberi

Cinderesi


İlçede 45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını tamamladı. 




Cinderesi bölgesinde gerçekleştirilen yıkım çalışmalarında tam 750 gecekondu çok kısa bir sürede yıkıldı. Bu bölgede TOKİ ile işbirliği yapılacağını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yepyeni ve modern konutların yapımına 2016 yılında başlanacağını müjdeledi. 




Yıkmadan yapılmıyor

Kısa bir süre önce Altındağ'ın tüm mahalleleri gibi Cinderesi bölgesinin de büyük bir hızla değişeceğini kaydeden Tiryaki, "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil, imar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular başladı var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyordu. Bölgeye sosyal alanlar, parklar, okul ve kültür merkezleri yapabilmek, modern konutlar inşa edebilmek için yüzlerce gecekonduyu yıkmamız gerekti" eledi. 




Her nokta önemli Tiryaki, Önder ve Ulubey mahallelerinde...