19 / 04 / 2024

çırağan sarayı yeni etkinlikler

çırağan sarayı yeni etkinlikler

Yiyecek İçecek Bölümleri Temizlik ve Malzeme Tedarikçiler Derneği'nin bu yıl 1 Nisan'da üçüncüsünü düzenleyeceği "Yiyecek İçecek Alanlarında Yeni Eğilimler Çalıştayı" başlıklı buluşma, sektörün üst düzey yöneticilerini ve firmaları biraraya getirecek.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması geldi. İşte merak edilen detaylar!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Enflasyon rakamlarının Mart ayında beklenenin üzerinde çıkması hükümetin rakamları yeniden masaya yatırmasına neden olacak mı? Memur, emekli maaşları ve milyonlarca asgari ücretli için hayati önem arz eden durum için Erdoğan'dan yeni bir formül sinyali geldi.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski'de 1 aylık oda tuttu!

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Doğan Emlak yeni yerine taşındı!

Manisa'da emlak sektöründe yıllarca faaliyet gösteren Doğan Emlak yeni yerine taşındı. Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta, müşterilerine en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Berat Kentkur, Cevat Şar, Faris Ertekin, Ünsal Erdaş ve Semagül Sezen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu

çırağan sarayı yeni etkinlikler Haberi

çırağan sarayı yeni etkinlikler

5 yıldızlı otellerin genel müdür, satın alma müdürleri ve steward şeflerini biraraya getirecek etkinlik, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 


Çalıştay, sektörün ihtiyaçlarının ve beklentilerinin firmalara iletilmesi, dünyadaki gelişmelerin paylaşılması ve sektörün ileri gelenlerinin deneyimlerini ve düşüncelerini aktarabilmelerine olanak sağlıyor. Çalıştaya; Çırağan Palace Kempinski, Ritz Carlton, The Marmara, Hilton, Titanic, Wow, Swissotel, Cevahir Otel, Divan Otel, Radissons Blue, The Crowne, Marriott Hotels, BTA havalimanı, Lares Park, Sheraton, Divan Asya, Marmara Pera, Wyndham, Polat Hotel, Cakes Bakes, Holiday Inn, The Plaza, Cvk Hotels, Moda Deniz Kulübü, Büyük Kulüp ve Four Seasons olmak üzere pek çok otel ve işletme yöneticisi katılacak. 

Katılan firmalar ise; Villeroy and Boch, Güral Porselen, Ekol Gıda, Kütahya Porselen, Hit Mutfak, Havel, Homatex, Kapp, İnterni, Porland Porselen, Cambro, Maya Otel Ekipmanları, Zenga,...