16 / 04 / 2024

ciro

ciro

TEPAV'ın açıkladığı perakende güven endeksi araştırmasına katılan perakendeciler işlerin kötüleştiğini belirtti. Fiyatlarda artış bekleyenlerin oranı artarken istihdamda artış bekleyenlerin oranı ise azaldı.

Satışlar yüzde 300 arttı, yabancı alıyor yerliler bakıyor

BMD Başkanı Sinan Öncel, harcama kapasitesi yüksek gelir grubu sayesinde sektörde ciroların yüzde 300 arttığını ancak turistin olmadığı iç bölgelerde daralma yaşandığını söyledi. Öncel yerli müşterinin alışveriş alışkanlıklarındaki değişime dikkat çekti.

İnşaat ciro endeksi 2015'in 1'nci çeyreğinde yüzde 6,6 arttı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi bu yılın 1. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 6,6, üretim endeksi de yüzde 0,1 arttı.

AVM Ciro Endeksi Nisan ayı raporu açıklandı!

AVM Ciro Endeksi, Nisan'da geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,6 artarak 165 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Nisan'da yüzde 19,6 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Nisan ayı sonuçları açıklandı. Ciro endeksi 2015 Nisan döneminde 2014 Nisan ayı ile karşılaştırıldığında %19,6 yükseldi.

Sanayi ciro endeksi 3,4 artış gösterdi!

TÜİK, mart ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, mart ayında bir önceki aya göre yüzde 3,4 artış kaydetti.

AVM ciro endeksi 2015 Mart'ta yüzde 13,6 arttı!

AVM endeksi yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın ilk çeyreğine göre yüzde 18,4 yükseldi. AVM Ciro endeksi, mart ayında yüzde 13,6 arttı.

Atakule'nin yıllık ciro hedefi minimum 500 milyon TL!

200 milyon TL.’lik yatırımla yenilenen Atakule, yılda minimum 500 milyon TL.’lik ciro hedefiyle uluslararası markalardan da büyük ilgi görüyor.

AVM Ciro Endeksi Mart ayında yüzde 13,6 arttı!

AVM Ciro endeksi Mart 2015’te yüzde 13,6 arttı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Mart ayı sonuçları açıklandı.

Emlak Konut GYO 2015 'te 6.7 milyar lira ciro hedefliyor!

Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüm üreten Emlak Konut GYO, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Emlak Konut GYO, 2015 yılı sonuna kadar 12 bin bağımsız bölüm karşılığında 6.7 milyar lira ciro elde etmeyi hedefliyor.

Emlak Konut GYO 2015 yılında ne kadar ciro elde edecek?

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO olarak son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaştı. Firma 6.7 milyar TL civarında ciro elde etmeyi hedefliyor..

Tatar Yapı yeni projelerinden 190 milyon dolar ciro bekliyor!

Ataşehir'de iki yeni projeyi hayata geçiren Tatar Yapı, metrekare yerine metreküp oranlarıyla öne çıkacak. Tavan yükseklikleri 5.50 ve 7.60 metre olan projelerden 190 milyon dolar ciro bekleniyor..

Buyaka AVM 400 milyon TL ciro hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Buyaka AVM 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Buyaka 360 milyon TL ciro yaptı!

Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, belirlediği hedefleri yakalayarak 360 milyon TL ciro ve 9 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. AVM ve 4 ofis kulesi ile hizmet veren proje, dev markalara ev sahipliği yapıyor.

ciro Haberi

ciro

Türkiye Ekonomi Politikalarını Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından hazırlanan perakende güven endeksi (TEPE) Eylül verileri açıklandı. Açıklanan TEPE endeksine göre Eylül ayında işlerin durumu Ağustos ayına göre 10,9, bir önceki yılın Eylül ayına göre ise yüzde 32,1 oranında geriledi. Araştırmaya katılanların yarısı geçen yılın aynı dönemine göre işlerin kötüleştiğini belirtirken gelecek üç ayda satış fiyatlarında artış bekleyen perakendecilerin oranı arttı. Perakende sektöründe istihdamın artacağı beklentisinin ise düştüğü gözlendi.

Perakende güven endeksi Eylül 2022’de bir önceki aya göre 0,9 puan, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise 1,5 puan artış kaydederek, -5,5 puan değerini aldı. Ocak 2021’den bu yana en yüksek değerini alan perakende güven endeksi negatif seyrini korudu.

Hazırlanan raporda, işlerin durumuna ilişkin değerlendirmelerin kötüleştiği görülürken, işlerin geçen yılın aynı dönemine göre...