19 / 04 / 2024

Cityscape 2017 kimler katıldı

Cityscape 2017 kimler katıldı

Cityscape 2017 dün Dubai’de başladı. Türk firmalar Türkiye’den ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yaptı.

Yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası! Kimler, hangi şartlarla yararlanabilir?

Yabancılara konut ve iş yeri satışında 2017'den beri Katma Değer Vergisi istisnası uygulanıyor. Peki kimler, hangi şartlarla KDV'den istisna oluyor? İşte ayrıntılar...

İmar barışına kimler başvuracak?

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış tüm yapılar imar barışı kapsamında kayıt altına alınıyor. Başvurular e-devletten yapılabiliyor. Peki, imar barışına kimler başvuracak?

İmar barışından kimler faydalanamaz?

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, imar barışından kimler faydalanamaz?

İmar barışına kimler başvurabilir?

31 Aralık 2017 tarihinden önce mevzuata aykırı yapılmış yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışına kimler başvurabilir?

İmar barışı için kimler ne kadar ödeyecek?

31 Aralık 2017'den önce yapılmış yapılar için yapı kayıt belgesi başvuruları yarın itibari ile başlıyor. Başvurular 31 Ekim'e kadar, ödemeler ise 31 Aralık'a kadar yapılabilecek. Peki, imar barışı için kimler ne kadar ödeyecek?

İşte TOKİ Kayaşehir 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 2017!

TOKİ Kayaşehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin kura sonuçları belli oldu. Peki TOKİ Kayaşehir projesinde kazananlar kimler? İşte TOKİ Kayaşehir 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 2017..

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Murat Kurum Dubai'de, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı!

Emlak Konut GYO, her yıl gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cityscape 2017’de Türkiye’deki büyük gayrimenkul fırsatlarını katılımcılara anlattı

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Hedef yılda yabancıya 10 milyar dolarlık gayrimenkul satmak!

Cityscape 2017 dün Dubai’de başladı. Türk firmalar Türkiye’den ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yaptı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Cityscape 2017 kimler katıldı Haberi

Cityscape 2017 kimler katıldı

Uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape 2017 dün Dubai’de kapılarını açtı. Türk firmalar Türkiye’den ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yaptı. Yabancıya satışta hedef büyütülmesine rağmen fuara katılımcı sayısının düşmesi de dikkat çekti.


26 ülkeden 300 gayrimenkul şirketlerinin katıldığı gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2017 dün Dubai’de kapılarını açtı. Vatandaşımız olur musunYabancıya mülk satışı konusunda hedef büyüten Türk inşaat şirketleri de fuarda yerini aldı. Türkiye’den 1 milyon dolar üzerinde mülk alana vatandaşlık verileceği ve KDV muafiyeti sağlanacağı geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Yılda yabancıya 4.5 milyar dolarlık gayrimenkul satan firmalar 10 milyar doları yakalamak için çalışıyor.


BAKANDAN DESTEK


Artaş İnşaat’ın davetlisi olarak katıldığımız fuar yapılan yeni düzenlemeyi yabancılara yerinde anlatmak isteyen firmaların adresi oldu. ‘Türkiye yatırımda güvenli liman’ mesajı veren gayrimenkul patronları hem...