19 / 04 / 2024

Cityscape Fuarı ilk gün satışları

Cityscape Fuarı ilk gün satışları

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Yabancı yatırımcılardan, vatandaşlık sınırına indirim isteği!

Dubai'deki gayrimenkul Cityscape fuarında yabancı ülke vatandaşlarına Türk vatandaşlığı hakkı verilmesi konuşuldu. T.C. vatandaşlığı için gereken en az 1 milyon dolar tutarında gayrimenkul alımında sınırın aşağı çekilmesi gündeme geldi.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Avrupa Konutları Yamanevler satışta!

Artaş İnşaat, 11 Eylül Dubai Cityscape Fuarı’nda gerçekleştireceği lansman öncesinde Avrupa Konutları Yamanevler projesinde avantajlı fiyatlarla ön satış dönemini başlattı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya Gayrimenkul Fuarı ilk kez 11-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Türk müteahhitler Cityscape'te konsolos gibi çalıştı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Dubai'deki Cityscape Fuarı'nı ele aldı. İşte o yazı:

Türkiye, Körfez'de mega projelerle güven tazeledi!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, bu yıl 15‘incisi düzenlenen Dubai Cityscape Fuarı’nda Türk markaların çıkartma yapmasının sektörün gücüne güç kattığını belirtti.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Cityscape Fuarı ilk gün satışları Haberi

Cityscape Fuarı ilk gün satışları

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.


Türk gayrimenkul firmaları, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcının radarında. Kurumsal ve bireysel yatırımcı satın almalar için Türk firmaların standındaydı. Körfez alıcı İstanbul’da yatırım yapmak için firmalarla milyon dolarlık görüşmeler yaparak, İstanbul’da yeniden görüşmek için rezervasyon yaptı. Türk firmalar bu yıl fuardaki alıcının ‘nitelikli’ olduğuna dikkat çekerken, fuarı gezmeye önemli yatırımcı ve yatırımcı temsilcilerinin geldiğini belirtti. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.


Maslak 1453 projesinden daha önce de Körfezli yatırımcıya kule satışı yapan Ağaoğlu, bu yıl da bölgeden bir yatırımcıya 67 milyon dolara kule sattı. Ağaoğlu’nun tek...