25 / 04 / 2024

Cityscape Fuarı satışları

Cityscape Fuarı satışları

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Darbe girişiminin ardından güç birliği yapan inşaat sektörünün baş isimleri, yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamdaki ilk adres ise bu ay Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Fuarı oldu. Firmalar, fuarda "Türkiye yatırım için doğru adres" mesajını veriyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Cityscape Turkey bugün kapılarını açtı. Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Cityscape fuarına, Türkiye bu yıl ilk kez ev sahipliği yapıyor.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Beyttürk İnşaat, Cityscape Fuarı’nda 10 milyon dolarlık satış yaptı!

Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinin yatırımlarını Türkiye’ye yöneltmeleri için faaliyetlerine hız veriyor. Dubai’de, 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape fuarına katılan Beyttürk 10 milyon Dolarlık satış gerçekleştirdi.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Sinpaş, Cityscape fuarında 45 milyon TL'lik görüşme yaptı!

Dubai’deki Cityscape fuarında Queen projesini ilk kez tanıtan Sinpaş’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği satış yok, sadece rezervasyon alınıyor. Sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu” dedi.

Arap kadınlardan Cityscape Fuarı'na yoğun ilgi!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'nın son gününde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanırken, bu yıl Arap kadınların ilgisi dikkat çekiyor. Fuarda düne kadar 250 milyon dolarlık satış gerçekleştiren Türk firmaları da satışlarına devam ediyor.

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Fuarı'nda 300 milyon dolar satış yapmayı hedefliyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, Cityscape Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Gayrimenkule Dubai Cityscape Fuarı moral oldu!

Türkiye’de inşaat sektörünün önemli temsilcileri, Cityscape fuarında yabancı yatırımcılara yönelerek, iç pazarda yaşanan durgunluğu aşma yolunda etkili adımlar attılar. Bu yıl Türkiye'den katılım çok yüksek...

Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı!

10 Eylül'e kadar devam edecek olan Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı. 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip olan Türkiye, fuara 61 firma ile katılarak rekor kırdı.

Cityscape Fuarı satışları Haberi

Cityscape Fuarı satışları

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.


Türk gayrimenkul firmaları, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcının radarında. Kurumsal ve bireysel yatırımcı satın almalar için Türk firmaların standındaydı. Körfez alıcı İstanbul’da yatırım yapmak için firmalarla milyon dolarlık görüşmeler yaparak, İstanbul’da yeniden görüşmek için rezervasyon yaptı. Türk firmalar bu yıl fuardaki alıcının ‘nitelikli’ olduğuna dikkat çekerken, fuarı gezmeye önemli yatırımcı ve yatırımcı temsilcilerinin geldiğini belirtti. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.


Maslak 1453 projesinden daha önce de Körfezli yatırımcıya kule satışı yapan Ağaoğlu, bu yıl da bölgeden bir yatırımcıya 67 milyon dolara kule sattı. Ağaoğlu’nun tek...