19 / 04 / 2024

Cityscape Turkey ne zaman

Cityscape Turkey ne zaman

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Cityscape Turkey ne kadar başarılı oldu?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında İstanbul'da organize edilen Cityscape Fuarı'nı anlattı. Kumbasar, MIPIM'in hemen sonrasında düzenlenen fuara olan ilgiyi ve karşılaştırmalardan bahsetti.

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

Sur Yapı 3 projesiyle Cityscape Turkey’de!

24 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak fuarda Sur Yapı, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini, ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıtacak.

59 ülkedeki yatırımcılar Türkiye'de buluştu!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan’ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden katılımcılar Türkiye'ye akın etti. Bin 500 yatırımcı, “Cityscape Turkey”i ziyaret ederek gayrimenkul fırsatlarını değerlendirdi.

Cityscape Turkey'e 67 şirket katılacak!

Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı 24-26 Mart tarihlerinde 50'den fazla ülkeden yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek. Binlerce kişi ve kurumun ön kayıt yaptırdığı fuarda 7 farklı ülkeden 67 katılımcı şirketin projeleri yer alacak

Eston, Cityscape Turkey'e katılıyor!

Türkiye’de ilk kez düzenleyeceği fuarda, yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan ESTON ŞEHİR projesiyle gövde gösterisi yapacak. Eston ŞehirMahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim yapılacak.

Cityscape Turkey hem bireysel, hem kurumsal yatırımcılar için büyük fırsat!

Sadece Türkiye değil, uluslararası gayrimenkul sektörü oyuncuları tarafından da merakla beklenen Cityscape Turkey’e katılan firmalar organizasyonun Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

Cityscape Turkey, gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en büyük organizasyonu CITYSCAPE’in Grup Direktörü Wouter Molman, “Cityscape Turkey, 2016 yılında özellikle yabancıya satışta agresif büyüme hedefine sahip Türkiye gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacaktır“ dedi.

Cityscape Turkey 24-26 Mart'ta gerçekleştirilecek!

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından CITYSCAPE İstanbul’a geliyor. CITYSCAPE TURKEY, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Cityscape Turkey kapılarını 24 Mart'ta açacak!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Cityscape Turkey 24-26 Mart 2016'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey'in ilkinin 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!                    

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Yaman tarafından kuruldu.

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global’de öne çıkan markalar arasında!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, gayrimenkul dünyasını Dubai’de buluşturan Cityscape Global’de bu yıl da sergi katılımcısı olarak ayrıca Cityscape Global Ödüllerinde finalist projeleriyle ve organizayonun bir parçası olan konferans programında ise konuşmacı olarak yer aldı.

Cityscape Turkey ne zaman Haberi

Cityscape Turkey ne zaman

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. 6-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşen fuarda 2 bin 700 metrekarelik alanda 26 Türk firması yer aldı. Darbe girişiminin ardından yapılan ilk yurtdışı organizasyon olan fuarda Türk firmalar, projelerini tanıtmanın yanı sıra Türkiye ve yatırım fırsatlarını anlatmak için çalışmalar yaptı. 


Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı. Firmalar sıcak satış yaparken, bölgeden gelen toplam satış talebi 1 milyar liraya ulaştı. İstanbul’a büyük sevgi duyan Körfez yatırımcısının alım hevesi yine kent üzerinde yoğunlaştı. 


İlgi moral oldu

Fuara katılan şirketler ‘Türkiye yatırım için doğru adres’ mesajını verdi. Körfez ilgisi ile moral...