27 / 04 / 2024

cizre sur mahallesi şahin tepesi

cizre sur mahallesi şahin tepesi

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi, Sur Mahallesi Şahin Tepesi’nde imara yeni açılan cadde ve sokaklarda alt ve üst yapı çalışmalarına başladı.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Cizre Belediyesi'nden 35 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Cizre Belediyesi, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatını 35 milyon TL'ye satıyor...

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

Diyarbakır Sur'da 13.3 milyon TL'ye icradan satılık tarızım arazisi!

Diyarbakır 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Diyarbakır il, Sur ilçesi, Erveni Mahallesi'nde 144 ada, 1 parselde yer alan tarım araziyi 13 milyon 289 bin 810 TL'ye icradan satıyor...

Diyarbakır Sur'un 6 mahallesi yeniden inşa ediliyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda yıkıma uğrayan merkez Sur ilçesinin 6 mahallesi tarihi yapısıyla yeniden yapılıyor.

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Sur Cadde ödeme planı!

Sur Cadde ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı proje Antalya'nın Kepez Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

Sur Cadde iletişim!

Sur Cadde iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde projesi Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Sur Cadde fiyatları 137 bin TL'den başlıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Santral Mahallesi'nde yer alan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

cizre sur mahallesi şahin tepesi Haberi

cizre sur mahallesi şahin tepesi

Cizre Belediyesi kanalizasyon ve su işleri ekipleri tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan Şahin Tepesi’ndeki cadde ve sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üst yapı çalışmaları başlatıldı. Eskiden toz ve çamurdan geçilmeyen Şahin Tepesi’ndeki cadde ve sokaklar yapılan çalışmalarla yeni görüme kavuşurken, yazın oluşacak toz ve kışın da meydana gelecek çamur sorunu da sona erdi.

Çalışmaları yerinde denetleyen Cizre Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Metin Bayık, belediye olarak Şahin Tepesi’nde yeni şehir imar planın uygun yollar açtıklarını belirterek, "Bizler bu yol ve caddelerde önce alt yapı çalışmalarını tamamladık daha sonra da imar planına uygun cadde ve sokakları açarak üst yapı çalışmalarına geçtik. Kısa süre sonra bitireceğimiz üst yapı çalışmalarıyla Şahin Tepesi’nin su sorunu da çözülmüş olacak. İlçe genelinde devam eden çalışmaların tamamlanması ile...