18 / 04 / 2024

Clarion Hotels Suites

Clarion Hotels Suites

Dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels, Türkiye'deki ilk projesi "Clarion Hotels" Aktaş ile el sıkıştı. Clarion Hotels&Suites İstanbul, Şişli'de 135 modern otel odası ile hizmet verecek.

Clarion Hotels Suites İstanbul Şişli'de açılıyor!

Clarion Hotels Suites İstanbul, şehrin kalbi Şişli’ de, dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels International’ ın en üst segmenti olan Clarion markası ile Türkiye’ ye geliyor.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Choice Hotels,Türkiye’de iki yeni otel daha açacak!

Clarion Hotel & Suites Şişli’nin resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti...

Clarion Hotel Şişli'de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Clarion Hotels Suites Haberi

Clarion Hotels Suites

Dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels, Türkiye'deki ilk projesi "Clarion Hotels" Aktaş ile el sıkıştı. Clarion Hotels&Suites İstanbul, Şişli'de, 135 modern otel odası ve 45 süiti ile hizmet...