19 / 04 / 2024

Clarks viaport mağazası

Clarks viaport mağazası

Türkiye'de büyük ofis ve perakende projeleriyle dikkat çeken Cushman & Wakefield'in uluslararası ayakkabı markası Clarks Türkiye'de ilk mağazaını Viaport AVM'de açtı..

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Decathlon Viaport mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Viaport mağazasını yarın açıyor.

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

Mammamia ilk mağazasını Viaport AVM'de açacak!

2003 yılında kaliteli ve sağlıklı ayakkabıları Türkiye'ye sunma hedefi ile başlayan ayakkabı markası Mammamia, İstanbul'da Venezia Viaport Alışveriş Merkezi nde yarın ilk mağazasını açıyor.

Bigg Mall Vialand’de ikinci mağazasını açıyor!

İlk mağazasını 2011 yılında Viaport’ta hizmete açan Bigg Mall, vites büyüttü. 2 Mayıs’ta Vialand’de ikinci mağazasını açacak olan marka, 2015 yılı sonunda 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor…

Deichmann'ın yeni mağazası Viaport AVM'de açıldı!

Deichmann markası, Türkiye 'de yatırım yapmaya devam ediyor. Marka 100 'üncü yılını, Türkiye 'deki 100 'üncü mağazasını açarak kutluyor. Marka, Türkiye'deki son mağazasını Viaport AVM'de açtı.

ViaPort Park Bravo mağazasını Mimar Altan Bilim tasarladı!

Perakende mağazaları iç mimarisinin önde gelen isimlerinden Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Altan Bilim, son trendlere uygun olarak tasarladığı Via Port Park Bravo Mağazası’nı teslim etti.

Yenilenen Yataş 'ın ilk mağazası Feneryolu 'nda açıldı!

YATAşž, mağaza konseptlerinden logosuna ve kurumsal kimliğine kadar 180 derecelik bir yenilenme sürecine girerken bu konuda ilk adımını da Feneryolu"nda açtığı yeni konsepti Yataş Bedding mağazasıyla attı  

Vatan Bilgisayar 34. mağazasını Adapazarı'nda açtı!

Atılımlarına hız veren Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 34'üncü mağazasını Adapazarı Erenler'deki Yunus Alışveriş Merkezi girişinde açtı. Mağaza bu açılışla, Vatan Hiperstore mağaza sayısını 17'ye çıkarttı.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

Clarks viaport mağazası Haberi

Clarks viaport mağazası

Türkiye'de büyük ofis ve perakende projeleriyle dikkat çeken aynı zamanda yayımladığı raporlarla gayrimenkul sektörünün nabzını tutan Cushman & Wakefield, uluslararası ayakkabı markası Clarks'ın Türkiye büyüme stratejisinde kilit rol oynamaya devam ediyor. İstanbul'daki en başarılı outlet alışveriş merkezlerinden biri olduğu için Viaport'un tercih edildiğini belirten Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden, " Bundan sonraki noktalar da yine müşterimiz için en uygun bölgelerdeki en stratejik noktalar olacaktır " diye konuştu. En büyük mağazasını 260 metrekarelik alanıyla Viaport Outlet AVM'de açan Clarks, Türkiye'deki mağaza sayısını da 10'a çıkardı. 

Özellikle yabancı markaları Türkiye'ye çekmeye çalıştıklarını belirten Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden " Türk perakende sektörü gelişmeye açık bir sektör. Büyüyen ekonomisi, artan harcanabilir gelir seviyesi ve güçlü tüketici demografisi ile uluslararası...