25 / 04 / 2024

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Cm Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cm Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Eyikul tarafından kuruldu.

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Cmı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Muhammed Işık tarafından kuruldu.          

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Vam Expo Yapı İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vam Expo Yapı İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Karayer tarafından kuruldu.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Türk inşaatçıları Astana 2017 Expo’ya damga vurdu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar, bugünkü yazısında Astana 2017 Expo’sunu değerlendirdi. Munyar, yazısında ''Nur Alem”i Sembol İnşaat’ın yapması, Astana 2017 Expo’suna damga vurduğumuzu ortaya koyuyor'' ifadelerini kullandı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı Haberi

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı lansmanı Antalya’da düzenlenecek. Fuarın tanıtım lansmanı Ankara’da yapıldı. Fuarın Organizatörü Utku Bengisu, "4-7 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde 200 yerli iş ve inşaat makineleri üreticilerimizle 42 bin metre kare alanda Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı’nı gerçekleştiriyoruz. Bu fuarı diğer fuarlardan ayıran en temel özellik katılımcıların tamamına yakını Türkiye’de üretim yapan yerli ve milli firmalardan oluşması" şeklinde konuştu.


"Fuarı iki amaçla düzenledik" diyen Bengisu, "Birinci amacımız yerli iş makinelerinin kullanımının özendirilmesi. Çünkü yılda 5 milyar dolar üzerinde bir ithalat giderimiz var. İkinci amacımız ise üretim yapan firmaların ihracat faaliyetlerini desteklemek. Onun için Ekonomi Bakanlığımız himayesinde bu fuarın içinde bir alım heyeti düzenledik. Bu heyet içinde hayatında hiç Türkiye’ye gelmemiş...