29 / 03 / 2024

CNR Emlak 2014 Fuarı tarihi

CNR Emlak 2014 Fuarı tarihi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek 'EMLAK 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 11 Eylül'de başlıyor...

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkulün finansmanı konuşulacak!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı toplam 1200 katılımcı bir araya gelecek. 

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak!

CNR Holding ev sahipliğinde bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan dev zirve,  “2.CNR Emlak Zirvesi” için geri sayım başladı. 2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak. 

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan 5. CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı CNR Emlak Fuarı, zirve ile eş zamanlı düzenleniyor. CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak 2014 Fuarı tarihi Haberi

CNR Emlak 2014 Fuarı tarihi

TÜRK gayrimenkul projeleri, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek 'EMLAK 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkacak. Arap yatırımcıların fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirten CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta," Fuar için tanıtım atağına geçtik. Yurt dışı tanıtımları kapsamında Almanya, Rusya, Çin ve Körfez Ülkelerinde doğrudan temaslarda bulunduk. 


Dubai, Abu Dhabi ve Sharjah'a da ziyaretlerimiz oldu. Dubai World Trade Center, Adnec ve Expo Centre Sharjah'da üst düzey yetkililerle, firma sahipleri ve acenteler ile diyalog kurduk. Türkiye Ticari Ataşeleriyle, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en önemli inşaat firmaları olan Nakheel ve Emaar ile görüşmeler gerçekleştirdik. Sharjah Ticaret ve Sanayi Odası gibi çeşitli...