19 / 04 / 2024

CNR Emlak 2015 kasımda mı

CNR Emlak 2015 kasımda mı

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

CNR Emlak Ankara 7-10 Eylül'de!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı CNR Emlak Ankara, 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü fuarda yerini alacak.

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da!

23-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı, yeniliklerin görülmesi, rekabet şartlarına adapte olunması, sektörlerdeki eğilim ve değişimlerin takip edilmesi açısından hayati değer taşıyor.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

CNR Emlak Zirvesi’nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

CNR Emlak Zirvesi 2016’ya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerinden yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Zirvedeki etkinlik kapsamında düzenlenen oturumda “Kentsel Dönüşümde Yeni Çözümler ve Trendler” konusu masaya yatırıldı.

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Greenox Residence projesinden CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Otomobil kiralama şirketi Corporent ve Greenox Residence CNR Emlak Fuarı’na özel bir kampanya için bir araya geldi.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

CNR Emlak Fuarı başlıyor!

CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Bu yıl 4’üncü kez organize edilecek fuarda 400’e yakın proje tanıtılacak.

CNR Emlak 2015 kasımda mı Haberi

CNR Emlak 2015 kasımda mı

CNR Holding, Suudi Arabistan’ın en büyük holdinglerinden Daleel Grup ile Körfez ülkelerinden yatırımcı grupları Türkiye’ye çekecek ve büyük işbirliklerine vesile olacak işbirliği protokolünü imzaladı.


Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önderlik edecek anlaşmaya bağlı olarak Daleel Grup’un CNR Emlak 2015 Fuarı’na 5 binin üzerinde yatırımcı getirmesi bekleniyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı  ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak fuar, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. CNR Emlak 2015 Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yıl da Körfez ülkelerinin büyük yatırımcı ve alıcı grupları damga vuracak. 


Sektöre,...