23 / 04 / 2024

CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı

CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı CNR Emlak Fuarı, zirve ile eş zamanlı düzenleniyor. CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Natural Stone 25-29 Ekim'de CNR Expo'da!

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı Haberi

CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ve 400’e yakın projenin sergilendiği CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı başladı. Osmangazi Belediyesi, her yıl binlerce yerli ve yabancı gayrimenkul profesyonelini buluşturan fuarda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile yatırımcıların karşısına çıktı. Titiz çalışmalar sonucunda 42 hektar alanda hayata geçilen ve Türkiye’de dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, fuarın ilgi odağı oldu. Projede yer alan bin 769 konut, 202 ticaret merkezi, spor merkezleri, yeşil ve sosyal donatı alanlarının tüm detaylarıyla sergilendiği maket, ziyaretçi ve yatırımcıların beğenisini topladı.


 OSMANGAZİ STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

 Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin sergilendiği stand, adeta yerli ve yabancı katılımcıların akınına uğradı. Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının temsilcilerinin yanı sıra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR Holding Yönetim...