25 / 04 / 2024

CNR Fuar

CNR Fuar

CNR Holding'in organize ettiği fuarların, Türkiye'nin ihracat hedefine katkıda bulunduğunu belirten CNR Holding CEO 'su Cem Şenel, 2014 yılında yeni fuarlarla yeni pazarlara açıldıklarını söyledi.

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

CNR İMOB’a 524 firma katılacak!

26-31 Ocak tarihlerinde Yeşilköy’deki CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı için son hazırlıklar yapılıyor. Erem, MOSFED çatısı altındaki 9 derneğin sektörün yüzde 75’ini temsil ettiğini söyledi.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Sektör temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

BatıMahal, CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzaralı BatıMahal projesi, CNR Emlak Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

CNR Emlak Fuarı'na yabancı yatırımcılar damga vurdu!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı CNR Emlak Fuarı'nda, her bütçeye uygun 800 konut ve iş yeri projesi sergileniyor. 5 gün sürecek fuara özellikle yabancı yatırımcıların ilgisi büyük.

Emlak 2015 Fuarı, CNR Expo'da başladı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut, İş Yeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı" başladı.

Emin Grup'tan CNR Emlak Fuarı'nda elektrikli oto çıkarması!

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

Geleceğin Mimarları CNR Emlak Fuarı’nda bir araya geldi!

Helis More’un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı’nda Kültür Üni. Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Yabancı yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi!

Yabancı yatırımcı, Türkiye’deki güven ortamının sağlamasına bağlı olarak CNR Emlak Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Fuarı sektöre 2 milyar dolar katkı sağlayacak!

CNR Emlak 2015-Konut, İş Yeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na çevre ülkelerden ve Körfez bölgesinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

CNR Fuar Haberi

CNR Fuar

Geçen yıl MIPIM'da ve Frankfurt'ta düzenlenen Heimtex'te stant açtıklarını aktaran Şenel, bu iki organizasyonla CNR fuarlarını yurtdışında tanıtmak ve yabancı katılımcıları Türkiye'ye çekmek için birebir iletişim kurma şansı yakaladıklarım kaydetti. 2014 yılında 27'si CNR, 12'si diğer fuar şirketleri ile birlikte toplamda 39 fuar organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Şenel, 2014'te 2013 yılma göre gerek metrekare olarak gerekse ciroda yüzde 70'in üzerinde büyüdüklerini açıkladı. 


CNR'ın geçtiğimiz yılın son çeyreğinde, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) üyeliğinin resmileştiğini bildiren Cem Şenel, "İstanbul'un kongre, konferans, fuar ve sergileme olanaklarım yurt içinde ve dışında tanıtıp, pazarlamasına yardımcı olan ICVB ile kongre ve konferans turizmini özendirmeye yönelik çalışmalar yaptık" diye konuştu. 


Kasım ajanda MÜSIAD Fuarı'm, aralık ayında ise Health Expo'yu düzenlediklerini aktaran Şenel, "2014 yılında tarım,...