26 / 04 / 2024

CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı

CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı

26-31 Ocak tarihlerinde Yeşilköy’deki CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı için son hazırlıklar yapılıyor. Erem, MOSFED çatısı altındaki 9 derneğin sektörün yüzde 75’ini temsil ettiğini söyledi.

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı CNR Emlak Fuarı, zirve ile eş zamanlı düzenleniyor. CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak.

Ankara’nın çehresini değiştiren projeler CNR Emlak Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin desteğiyle, ilk kez 7-10 Eylül tarihlerinde CNR Emlak Ankara Fuarı olarak ATO Congresium’da düzenlenecek.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı Haberi

CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) ve üyesi 9 Derneğin (ANSİMOD, İMOS, KAYMOS, MAKSDER, MOBDER, MOBSAD, MODSİAD, MUDER, ve OMSİAD) işbirliğinde, Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB destekleriyle gerçekleşecek fuarla ilgili bilgi veren CNR Holding Başkanı Ceyda Erem, MOSFED üyeliğinden ayrılan Mobilya Sanayiciler Derneği’nin (MOSDER), kendi üyeleri için ayrı fuar düzenlemesinin sektör adına son derece üzücü olduğunu belirterek, “Geçen yıl bizim düzenlediğimiz İSMOB’a 473 firma katılmıştı. Bu yıl İMOB olarak 524 firmayla (31’i yabancı) fuarımızı açacağız ve fuarımız 150 bin metrekare alanda (11 salon) olacak” dedi. Erem, MOSDER’in 57 üyesinden 24 tanesinin de İMOB’a katılacağını ileri sürerek, “Dolayısıyla, Türkiye’de mobilya sektörü için fuarın adresi değişmedi. Adres yine Yeşilköy CNR Fuar Merkezidir” dedi.


MOSFED’DE 9 DERNEK VAR

CNR Holding Başkanı Erem, MOSFED çatısı altındaki 9 derneğin...