26 / 04 / 2024

CNR İnci Otel adres

CNR İnci Otel adres

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Saman tarafından kuruldu.

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Saman tarafından kuruldu.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Expresss İnci Otel Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expresss İnci Otel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Saman ve Hacer Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Aksa Jeneratör Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da 13-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı 408 yerli ve yabancı katılımcı firmaya ev sahipliği yaparak, 27’nci kez Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyoneli bir araya getirdi.

Kocaeli Lastik İş Sendikası’nın otel inşaatından düşen işçi öldü!

KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde Lastik İş Sendikası’nın yaptırdığı 5 yıldızlı otel inşaatında çalışan 45 yaşındaki Ahmet Yıldız, 2’nci kattan düşerek öldü.

Güvencinlik Koyu'nda, 2'nci otel inşaatına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Güvercinlik Turizm Merkezi" olarak belirlenen koruma altındaki ormanda 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla üç şirkete arazi tahsis edildi.

Emlakçılar, CNR fuarında otel piyasasını masaya yatıracak!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı "Emlak 2014 - Konut. İşyeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Bayim Olur Musun? Fuarı 18-21 Eylül'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

Bu yıl 12'nci kez düzenlenen 'Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı', başarılı girişimcilerle yatırımcıları buluşturacak. Fuar 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek...

Ela Quality, 5 yeni otel yatırımı planlıyor!

Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel yatırımı planlıyor. Antalya Belek'te 7'nci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel'in amiral gemisi olacağı yeni zincir otellerin ikisi İstanbul'da, diğerleri ise İzmir, Didim ve Demre'de olacak...

Tarihi İnci Pasajı'nın yerine otel yapılacak!

İstanbul’un yakın dönem tarihindeki önemli yapılarından olan İnci Pasajı’nın yerinde artık yeller esiyor. Pasaja komşu tarihi İnci Sineması ise yıkılacağı günü bekliyor. Yıkımların ardından arazide rezidans ve otel projesinin yükselmesi bekleniyor...

CNR İnci Otel adres Haberi

CNR İnci Otel adres

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Saman tarafından kuruldu.

CNR İnci Otel Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eğlence yerleri, otel , motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek. Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri iç ve diş piyasadan tedarik etmek, har türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek, 2-Sauna , Türk hamamı, jimnastik salonu, yüzme havuzu, rüzgar sörfü, su kayağı, deniz motosikleti, kara ve su...