24 / 04 / 2024

coca cola artur arsa satışı

coca cola artur arsa satışı

Coca Cola İçecek Yenibosna'da bulunan arsasının 153.3 milyon TL bedel ile satışını gerçekleştirdi. Satış nakit para ile gerçekleşti. 

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Kamış ve Tuba Demirboğa ortaklığında kuruldu.

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

Çay, su derken bir zam da kolaya geldi! 330 ml kutu cola 18 lira oldu!

Türkiye'de en çok tüketilen içecekler arasında bulunan su, çay ve kolaya peş peşe zam haberleri geliyor.

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme'nin uzun zamandır beklenen konsept telefonu Realme 10 Pro Coca-Cola Edition geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. İşte Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip telefonun detayları...

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

Migros’ta 9’lu Coca Cola Kola 27 TL 9’lu Sprite 27 TL Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros yeni bir kampanyayı daha duyurdu. Gördüğünüze İnanın Kampanyası kapsamında 9’lu Coca Cola Kola 27 TL, 9’lu Sprite 27 TL, Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 kampanyalı fiyat listesi…

Kolaya yılbaşı öncesi dev zam! 2,5 lt kola ne kadar olacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 20 aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla haftalar kala zamlar peş peşe geliyor. Son olarak Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kola ürünlerine yeni bir zam daha geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Peki Cola fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

coca cola artur arsa satışı Haberi

coca cola artur arsa satışı

Coca Cola 23 bin 120 metrekare büyüklüğe sahip İstanbul ili Bahçelievler ilçesi Yenibosna semtinde yer alan arsa vasıflı arsasını Altur Turizm Servis ve Altur Otomotiv'e sattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; satış için yapılan değerlemede fiyat 149 milyon 955  bin TL olmuştu. Fiyatı belirleme işlemi piyasa değeri üzerinden oldu. 

Coca Cola 130.9 milyon kar yaptı 

Satışın ardından Coca Cola arsayı 130.9 milyon lira kâr ederek elden satmış oldu. Coca Cola tarafından KAP'a yapılan açıklamada satıştan gelecek nakit paranın işletme faaliyetleri için kullanabileceği ifade edildi. 

Altur'dan peşin ödeme 

Satışa konu olan arsayı 153 milyon liraya alan Altur; Coca Cola'ya ödemeyi peşin olarak gerçekleştirdi.

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e...