28 / 03 / 2024

Coca Cola fabrika

Coca Cola fabrika

Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan “2015-2017 yılları arasında 800 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında yatırım yapmayı planlıyoruz” dedi.

Coca Cola'dan Pakistan'a 300 milyon dolarlık yatırım!

Anadolu Grubu ve Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Pakistan'a 3 yılda 300 milyon doların üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı...

Coca Cola Orta Asya'da 250 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Önümüzdeki 3 yıl içerisinde Orta Asya'ya 250 milyon dolarlık yatırıma hazırlanan Coca-Cola, Bakü'de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na sponsor oldu..

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme'nin uzun zamandır beklenen konsept telefonu Realme 10 Pro Coca-Cola Edition geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. İşte Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip telefonun detayları...

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

Migros’ta 9’lu Coca Cola Kola 27 TL 9’lu Sprite 27 TL Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros yeni bir kampanyayı daha duyurdu. Gördüğünüze İnanın Kampanyası kapsamında 9’lu Coca Cola Kola 27 TL, 9’lu Sprite 27 TL, Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 kampanyalı fiyat listesi…

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Sadece bugüne özel indirimlerle Migros yeni kataloğu 18 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Migros markette sadece bugüne özel Pınar Süzme Peynir 21 TL,Coca Cola çeşitleri 9*250 ml sadexe 21 TL. Daha birçok üründe Migros indirimleri sizi bekliyor. Yeni Migros indirim kataloğunda birçok üründe uygun fiyatlar herkesi sevindiriyor. İşte, Migros Market 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Destek miktarı iki katına çıkarıldı! Türkiye'nin 81 ilinde başvuranların hesabına geri ödemesiz 50 bin lira yatırılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki üçüncü hibe programına başvurular başladı.

Coca Cola fabrika Haberi

Coca Cola fabrika

Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve CEO’su Burak Başarır, dün düzenlenen toplantıyla şirketin 2014 sonuçlarını ve gelecek döneme ait hedeflerini paylaştı. Son 10 yılda 10 ülkede yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyleyen Tuncay Özilhan, “2015-2017 yılları arasında 800 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında yatırım yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Anadolu Grubu olarak meşrubat sektöründe 90’ların ikinci yarısında faaliyet göstermeye başladıklarını hatırlatan Özilhan, “Türkiye’deki operasyonu gerçekten çok başarılı yürüttük ve bu başarı sonrasında operasyonlarımız içinde büyük bir pazar olan Pakistan aramıza katıldı. Bu başarı tesadüf değil. Arkasında güçlü bir beşeri sermaye ve liderlik var. Şirketimizin Türkiye merkezinde yetişen yöneticilerimiz diğer operasyonlarımıza liderlik ediyor” dedi.


3 yeni tesis geliyor

Coca-Cola Company’nin, yönetimlerine yeni bölgeler verebileceğini belirten Özilhan, “Bizim de takip ettiğimiz,...