19 / 04 / 2024

coca colanın fabrikaları

coca colanın fabrikaları

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan, yeni hükümetle siyasetten çok ekonominin konuşulacağı bir ortama girildiğine dikkat çekerek, "Ülkemize güven açısından bir sıkıntımız yok. Yatırımlara devam diyoruz" dedi

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Rusya gazına bel bağlayan Avrupa, bir bir fabrikaları kapatıyor!

On yıllardır Avrupa endüstrisi, kıtanın fabrikalarını ayakta tutan düşük maliyetli petrol ve doğal gaz tedarik etmek için Rusya'nın enerjisine güvendi. Avrupa Birliği'nin doğal gazının yaklaşık %40'ını sağlıyan Rusya gazı kesme tehditi içinde. İşte detaylar..

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

Nizamettin Aşa: Coca Cola Yenibosna'daki arsasını uygun fiyata sattı!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Coca Cola, Bahçelievler Yenibosna'da bulunan 23 bin 120 metrekare büyüklüğündeki arsayı 153 milyon 300 bin TL'ye Altur'a satmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşa, " Öyle bir lokasyonda, o kadar büyüklükte bir arsa bulamazsınız" dedi.

Coca Cola Yenibosna'daki arsasını Altur'a sattı!

Coca Cola İçecek Yenibosna'da bulunan arsasının 153.3 milyon TL bedel ile satışını gerçekleştirdi. Satış nakit para ile gerçekleşti. 

SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu mecliste!

2005 yılında özelleştirilen SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu ve getirileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması Hakkında Kanun Teklifi!

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması ve İşlemleri Devam Eden Fabrikaların Özelleştirme İşlemlerinin Durdurulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

coca colanın fabrikaları Haberi

coca colanın fabrikaları

Anadolu Grubu’nun ana hissedarı olduğu, Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan’da 25 fabrika ve 10 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek (CCİ), 1995 yılında Kazakistan’ın Almatı şehrinde açtığı ilk fabrikanın ardından, başkent Astana'da yeni fabrikasını açtı.  


EKONOMİ ÖNDE OLACAK


Anadolu Grubu ve Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, burada yaptığı konuşmada Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özilhan, üretim ve satış rakamlarında 2015’in son aylarında yapılan öngörülerden daha olumlu bir yıl geçirdiklerini ifade etti. Yeni hükümetle siyasetten çok ekonominin konuşulacağı bir ortama girildiği düşüncesinde olduğunu belirten Özilhan, reformların yapılması ve tekrar bir yatırım stratejisinin oluşturulması için gereken istikrarlı bir ortama girildiğini kaydetti. Türkiye’nin çevresindeki bütün sıkıntılara karşın iyi bir performans sergilediğini belirten Özilhan, şöyle konuştu: "Yatırım stratejilerimizde herhangi...