19 / 04 / 2024

çocuk merkezi ankara

çocuk merkezi ankara

Ankara Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesi'nde, 10.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne yapıyor. Çocuk merkezlerinin sayısı, yeni projelerle birlikte artıyor....

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi açıldı!

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Üsküdar Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı!

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

çocuk merkezi ankara Haberi

çocuk merkezi ankara

Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesi'nde, 10.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne yapıyor. Ekonomik, kaliteli ve güvenli eğitim vermesi nedeniyle ailelerden yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevlerinin sayısı, yeni projelerle birlikte artıyor. 


Halk yararına çalışmalar Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi ile bölgeye hareket getirecek çalışmalarda, kadınların özgürleşmesi ve ekonomik hayata katılımlarına destek olmak amacıyla bölgede gündüz bakımevi yapımına başlandı. Yeni inşa edilen gündüz bakımevinin temel kazı çalışmalarının yapıldığı şu günlerde, bölge bir kez daha hareketlendi. Temel kazısı süren yeni çocuk merkezi özgün mimarisi, çocuklara özel tasarlanmış iç mekan tasarımı ile bölgedeki çocukların ve kadınların hizmetine hazırlanıyor. 


Çocuklara yuva olacak Mevcutta 8 Gündüz Bakımevi ve 3 Etüt Merkezi ile Çankayalılara hizmet veren...