25 / 04 / 2024

çocuk merkezi çankaya

çocuk merkezi çankaya

konomik, kaliteli ve güvenli eğitim vermesi nedeniyle ailelerden yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesinde, 1O.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne inşa ediyor..

Çankaya'ya yeni çocuk merkezleri yapılıyor!

Ankara Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesi'nde, 10.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne yapıyor. Çocuk merkezlerinin sayısı, yeni projelerle birlikte artıyor....

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Alper Taşdelen: Çankaya'nın imar sorunu çözülecek!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Taşdelen, Çankaya'nın imar sorununu çözeceğini söyledi.

çocuk merkezi çankaya Haberi

çocuk merkezi çankaya

Ekonomik, kaliteli ve güvenli eğitim vermesi nedeniyle ailelerden yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevlerinin sayısı, yeni projelerle birlikte artıyor. Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi ile bölgeye hareket getirecek çalışmalarda, kadınların özgürleşmesi ve ekonomik hayata katılımlarına destek olmak amacıyla bölgede gündüz bakımevi yapımına başlandı. Yeni inşa edilen gündüz bakımevinin temel kazı çalışmalarının yapıldığı şu günlerde, bölge bir kez daha...