28 / 03 / 2024

çocuklar marketlere alınmayacak mı

çocuklar marketlere alınmayacak mı

Mega kent İstanbul'da virüs tedbirleri kapsamında çocuklar market ve pazar yerlerine alınmayacak

Esnafa kira müjdesi! O ilde esnaftan 3 yıl boyunca kira alınmayacak!

Depremin ardından iş yerlerinin neredeyse tümünün yıkıldığı Malatya’da ticari hayatın durmaması amacıyla harekete geçen büyükşehrin sağlamlığını ve kalitesini ispat etmiş tesislerini esnafa tahsis etti ve  esnaftan 3 yıl kira alınmayacağını söyledi.

OHAL ilan edilen illerdeki yükseköğretim öğrencilerinden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak!

Kahramanmaraş’taki depremler yüzünden, kendisi veya ailesi OHAL ilan edilen illerdeki üniversite öğrencilerinin ve OHAL bölgesinde örgün öğretimini sürdüren öğrencilerin, öğrenim ücreti ve katkı payının devlet tarafından karşılanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ticaret Bakanlığı Resmi Gazete'de duyruldu: 1 yıl boyunca kur farkı dikkate alınmayacak

Kur farkı zararının şirketlerin borçluluk durumunu değerlendirirken göz ardı edilmesi uygulaması, bir yıl daha uzatıldı. Bu karar, Türkiye Resmi Gazete'de yayımlanarak resmiyet kazandı. Karara göre 1 Ocak 2025 tarihine kadar kur farkı dikkate alınmayacak. İşte ilgili ayrıntılar...

İBB'den İstanbul’da iki baraj için kritik karar! Hangi iki barajdan su alınmayacak?

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesinden dolayı İBB, Büyükçekmece Barajı’ndan su alınmaması, Terkos Barajı’ndan ise yüzde 50 daha az su alınarak sistemin işletilmesine karar verildi.

Depremzedelere bağışlanacak konutlar için KDV alınmayacak!

Depremzedelere bağışlanacak konutlar için KDV istisnası açıklandı. Buna göre, bağışlanacak konutların inşası dolayısıyla kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına yapılan teslim ve hizmetler, 31 Aralık 2024 tarihine kadar KDV'den muaf olacak. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'nda soruşturma tamamlandı: Numune alınamayacak kadar kötü halde!

6 Şubat felaketinde 21 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin kötü haberler gelmeye başladı, apartman numune alınmayacak kadar kötü halde...

Bir bankadan 10 bin TL müjdesi.Müşterisi olan olmayan öğrensin

Finansbank'tan müşterilerine yönelik 10 bin TL müjdesi geldi. Banka tarafından verilecek kredide faiz alınmayacak. İşte detaylar.

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar

Kurban Bayramı boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollardan ücret alınmayacak. Fakat yap-işlet-devret projesiyle kapsamında yapılmış köprü ve otoyollar bayramda da ücretli olmaya devam edecek. İşte detaylar...

MEB resmen açıkladı! O sınavlar için ücret alınmayacak!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Görevde Yükselme Sınavı'na girecek kişilerden sınav ücreti alınmayacağını belirtti.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple yazılımlarının geliştirici beta versiyonlarını tecrübe etmek için bugüne dek senelik ücret ödemek mecburiyetinde kalanlara müjde. Sadece beta versiyonları için ücret mecburiyeti kaldırıldı.

Gençlere vergi muafiyeti! ÖTV alınmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci turda seçimi kazanması halinde gençlere müjdeyi verdi. Gençlere ÖTV'siz telefon ve bilgisayar vergisi muafiyeti verildi. İşte tüm detaylar...

Veliler müjde! Bakan Özer açıkladı: Okul öncesi eğitimden ücret alınmayacak!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okul öncesi eğitimden kesinlikle ücret alınmayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki vakıf taşınmazlarından 3 ay boyunca kira alınmayacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen şehirlerdeki bazı taşınmazların 3 aylık kira alacaklarından vazgeçildi.

çocuklar marketlere alınmayacak mı Haberi

çocuklar marketlere alınmayacak mı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip Corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle çocukların market ve pazar yerlerine alınmamasının kararlaştırıldığını belirtti.

Vali Yerlikaya Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımızın market ve pazar yerlerinde çocuklarıyla dolaşmalarına engel olunması maksadıyla çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırılmıştır." ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya, anne ve babaların çocukları korumak için gereken hassasiyeti göstereceğine inandığını da belirtti.

Marketler için tavsiye kararı alındı! İşte çalışma...