19 / 04 / 2024

Çok uluslu firmalar istanbul finans merkezi

Çok uluslu firmalar istanbul finans merkezi

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Toygan Pulat kimdir? Çok uluslu şirketlerce kaç yıl çalıştı? Arçelik’te hangi ekibi yönetiyor?

Toygan Pulat hangi alanlarda çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Toygan Pulat’ın hayatı...

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Tatilciler tatil sürecinde en çok ani fiyat artışlardan şikâyetçi!

Çözüm platformu Şikayetvar, bayram tatiline az bir süre kala; ulaşım, bilet ve konaklama firmalarıyla ilgili en çok şikâyet edilen konuları derledi. Bayram arifesinde ani fiyat artışı tüm sektörlerde en çok şikâyet edilen konu oldu.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Yeni Nissan X-Trail’e tam 45.800 TL zam geldi! Nissan X-Trail’in mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu?

Çok uluslu, Japonya merkezli otomotiv devi Nissan X-Trail mayıs ayı kapsamında 36 bin TL ila 45.800 TL arasında zam geldi. Gelen zamla birlikte X-Trail’in güncel fiyatı merak konusu oldu. İşte 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yeni Nissan X-Trail nisan ayı fiyatı belli oldu! Nissan X-Trail’e ne kadar zam geldi? Özellikleri neler?

Çok uluslu, Japonya merkezli otomotiv devi Nissan X-Trail nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Nissan X-Trail özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Şok eden altın tahmini! Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! Hemen bakın!

Gram altın fiyatlarındaki rekor ve ons altındaki yükseliş bugün yerini düşüşe bıraktı. Çok uluslu banka Standard Chartered'in flaş altın tahminleri geldi. Banka, yatırımcılara yakın zamanda gönderdiği bir notta altının yüzde 30 artarak ons ​​başına 2.250 dolara çıkabileceğini söyledi.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Dev bankadan yeri yerinden oynatacak dolar tahmini! Bu seviye hiç görülmedi...

Danimarka merkezli çok uluslu bankacılık ve finans şirketi olan Danske Bank analistlerinden dolar kuru için tahmin geldi. İşte yeri yerinden oynatacak o dolar tahmini...

Dev yatırım bankalarından flaş faiz açıklaması!

ABD merkezli çok uluslu yatırım bankaları olan Goldman Sachs ve JPMorgan peş peşe faiz ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Firmaların bulutunda Bitcoin üretimi yapılıyor!

Bitcoin'e yönelik yeni bir tehlike daha ortaya çıktı. Çok sayıda hacker firmaların bulut sisteminde yer alan serverlarda Bitcoin üretimi gerçekleştiriyor. 

Çok uluslu firmalar istanbul finans merkezi Haberi

Çok uluslu firmalar istanbul finans merkezi

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasaların geliştirilmesine yönelik fayda sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. 


Çalışanlarımızın birçoğu şimdiden İstanbul'a geldi Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu İstanbul Finans Merkezi'nin tamamlanmasının Türkiye için önemli bir kazanım olacağını belirterek, "ÎFM'nin sektöre doping etkisi yaratacağına ve sektörün "marka algısına" küresel boyutta ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyorum. İFM projesinin çok uluslu firmaların İstanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyuyoruz. Dolayısıyla, bu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasaların geliştirilmesine yönelik fayda sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. 


İLK FİNANS MERKEZİ KAPALIÇARŞI 


Dünyadaki ilk uluslararası finans merkezi olarak değerlendirilen Kapalı Çarşı'yı örnek gösteren Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, "Kapalıçarşı'yı...