25 / 04 / 2024

coldwell sahrayıcedit

coldwell sahrayıcedit

Seçim öncesinde yatırımlarını bekleten global oyuncular, güven ortamıyla yatırım için düğmeye bastı. Coldwell Banker Türkiye CEO'su İrfan Gülcü bu konuda ne diyor?

Kadıköy Merdivenköy imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Sahrayıcedit (Merdivenköy) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

İzmit Cedit'te yıkım başlıyor!

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek Cedit Mahallesi'nde kamulaştırılan alanlarda yıkıma başladı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

İzmit Cedit Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uzlaşımı sürüyor!

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm gerçekleştirecek olan İzmit ilçesi Cedit Mahallesi’nde hak sahiplerinin yüzde 68’i ile uzlaşma sağlandığı açıklandı.

İzmit Cedit tarihi bir dönüşüm yaşıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’nde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

İzmit Cedit dönüşüm projesiyle 1470 yeni konut geliyor!

Kocaeli’de en büyük kentsel dönüşüm projesi olan İzmit Cedit’te çalışmaların planlandığı şekilde devam ediyor. Projede 1470 adet konut bulunuyor.

İzmit Cedit dönüşüm projesi için bin hak sahibi ile görüşüldü!

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm çalışması yapılacak olan İzmit Cedit Mahallesi projesi için bine yakın hak sahibiyle görüşme yapıldı.

Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde bin hak sahibi ile anlaşıldı!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde, şimdiye kadar bin hak sahibiyle anlaşma sağlandı. 

İzmit Cedit Mahallesi’nde uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor.

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

İzmit Cedit Dönüşüm projesinde son durum!

İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde hayata geçirilecek olan dönüşüm projesi kapsamında uzlaşma görüşmeleri devam ediyor.

coldwell sahrayıcedit Haberi

coldwell sahrayıcedit

 

Coldwell Banker Türkiye CEO'su Gülcü, "Global fonlar Türkiye'ye yatırım yapma arzusundalar. Araştırma yapıyorlar" dedi.

Türkiye'nin son yıllarda gösterdiği ekonomik performans ve siyasi istikrar global yatırımcıların gözünü Türkiye'ye cevirdi. Genel seçimler öncesinde bekleyip gözlemleme sürecine giren yabancı oyuncular, seçim sonuçlarıyla yatırım düğmesine bastı.

Seçim sonuçlarının global oyuncuların Türkiye'ye güvenini artırdığını söyleyen dünyanın en büyük yatırım, yönetim ve danışmanlık firmalarından ABD merkezli Coldwell Banker'ın Türkiye CEO'su İrfan Gülcü, yatırım için seçim sonuçlarını bekleyen yabancı yatırımcıların, yatırım için araştırma içerisine girdiğini belirtti. İrfan Gülcü, bekleme sürecine giren gayrimenkul projelerinin de hızla ilerlemeye başladığını vurguladı. Türkiye'nin güven duyulan bir ülke haline geldiğini belirten Gülcü şöyle devam etti: " G l...