23 / 04 / 2024

comfort sapanca projesi nerede

comfort sapanca projesi nerede

Anadolum İnşaat Comfort Sapanca projesi Sapanca'da yer alıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilecek Siltaş Comfort projesinin ayrıntıları belli oldu. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilecek. İşte Siltaş Comfort projesi ile ilgili merak edilenler...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Tual Comfort 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi için düğmeye bastı. Peki Dağ  Mühendislik , Tual Comfort projesi nerede? İşte Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Mavera Comfort'ın temeli atıldı!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olan Mavera Comfort projesinde ilk harç törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilen projenin temel atma töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, projeyi 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mavera Comfort için ÇED süreci başladı!

Makro Akyapı Başakşehir İş Ortaklığı'yla hayata geçirilen Mavera Comfort projesi için ÇED Süreci başladı.

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Mavera Comfort Başakşehir nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı iş birliğiyle yükselen Mavera Comfort projesinde toplam 705 konut yer alıyor. Projede satışlar bugün başladı. Peki, Türkiye'deki deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort nerede? 

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları!

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin, deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mavera Comfort satışa çıktı! 590 bin TL'ye 2+1!

Makro İnşaat ve Akyapı, “Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi” olan Mavera Comfort projesini bugün satışa çıkardı. Projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor.

comfort sapanca projesi nerede Haberi

comfort sapanca projesi nerede


Anadolum İnşaat Comfort Sapanca projesi Sapanca'da yer alıyor. 8 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projede 14 villa bulunuyor.


Anadolum İnşaat Comfort Sapanca fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi kullanabilen projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Comfort Sapanca projesinde villaların brüt alanları 205 metrekareden başlıyor. Projedeki konutlar zemin ve üst kattan meydana geliyor. Zemin katta antre, mutfak, hol, banyo, salon ve wc; üst katta ise 3 oda, banyo, ebeveyn banyosu bulunuyor.



A Tip Villa  

Göl manzarasına sahip A tip villaların tamamı 3 oda 1 salondan oluşuyor. 3 banyosu bulunan villaların brüt alanı 205 metrekare olarak belirlendi. 


B Tip Villa

Göl manzarasına sahip tripleks villaların brüt alanları 325 metrekare olarak belirlendi. 4+1'lerden oluşan bu villa tipinde de 3 banyo yer alıyor.


Comfort Sapanca projesinin sosyal alanları arasında...