28 / 03 / 2024

Concord İstanbul 2. etap satışları

Concord İstanbul 2. etap satışları

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de insa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord istanbul'da indirim ve 50 aya sıfır faiz seçeneklerini sunarken, daire fiyatının yüzde 1.5'ine gelen noter masraflarını da ödüyor.

Concord İstanbul'da ikinci etap satışta!

Teknik Yapı, İstanbul Fikirtepe’de hayata geçirdiği Concord İstanbul konut projesinde 2. etabı satışa çıkardı. Projenin yeni etabında 553 konut ve 10 ticari birim yer alıyor.

Kadıköy Concord İstanbul ödeme şekilleri!

Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimleri önümüzdeki ay içerisinde yapılacak.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi!

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi olarak ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet daireden oluşuyor. Peki Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası!

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası kapsamında 60 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Concord İstanbul Residence 7 blok halinde yükseliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Evleri adres!

Toplam 1.175 daireden meydana gelen Concord İstanbul Konutları'nda daire seçenekleri stüdyo, 1+1, 2+1,3+1 olarak tasarlandı.Concord İstanbul Evleri adres bilgisi kapsamında projenin İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunduğunu söyleyebiliriz.

Concord İstanbul fiyat bilgileri!

Stüdyo, 1 oda 1 salon ,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunan Kadıköy Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Concord İstanbul fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Concord İstanbul 2.etapta lansmana özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında Bahar Kampanyası başlattı. Haziran ayma kadar sürecek kampanyada lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap'ta bahar kampanyası başladı!

İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de Concord İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, projenin ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve 50 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Concord İstanbul 2. etap satışları Haberi

Concord İstanbul 2. etap satışları

Teknik Yapı, İstanbul'un kentsel dönüşüm bölgelerinden Fikirtepe'de inşa ettiği toplam 750 milyon lira satış büyüklüğüne sahip Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. 



Haziran ayına kadar sürecek kampanyada toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan 2. 

etaptaki rezidans dairelerinde lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 ay sıfır faiz seçenekleri sunuluyor. Tüketiciler 50 ay sıfır faiz yerine yüzde 10 peşinatı tercih edebiliyor. 



'NOTER MASRAFINI KARŞILIYORUZ' 

Yüzde 10 peşinattan faydalanmak isteyenler daire fiyatının yüzde 10'unu peşin öderken, yüzde 20'sini Ocak 2016'da, yüzde 20'sini Ocak 2017'de ara ödeme şeklinde taksitlendirme, geriye kalan yüzde 50'si için ise banka kredisi kullanma imkânına sahip olacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ayrıca daire fiyatının yaklaşık yüzde 1.5'ine denk gelen noter masrafının tamamını da karşıladıklarını söyledi....