19 / 04 / 2024

Concord İstanbul iletişim

Concord İstanbul iletişim

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul En İyi Dönüşüm Projesi seçildi!

Teknik Yapı'nın Kadıköy Fiklrtepe'de gerçekleştirdiği 'Concord İstanbul', 'Sign of the City Awards 2015'in 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy ödeme koşulları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Concord İstanbul Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 60 ay yüzde 0,39 faiz oranı uygulanıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.175 adet konut yer alıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sağlayan projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1. etap teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 60 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödemeleri!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödemeleri kapsamında projede yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Concord İstanbul Evleri satış ofisi!

Kadıköy Concord İstanbul 'da daire fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum ise 1 milyon TL olarak belirlendi. Concord İstanbul Evleri satış ofisi iletişim bilgileri...

Concord İstanbul Rezidans!

İkinci etap konut teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Concord İstanbul Rezidans projesinde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Concord İstanbul iletişim Haberi

Concord İstanbul iletişim

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi. Ödül 4 Kasım'da  Hilton İstanbul Bomonti'deki törende Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'a verildi. İstanbul'un ilk yerleşim merkezi Kalkhedon adıyla bilinen Fikirtepe'deki proje Concord İstanbul, 1.185 bağımsız bölümden oluşuyor, E-5 ve TEM'in  kesişme noktasında yer alıyor.


Zaman


concordistanbul.com


Haber Hürriyet Gazetesi'nin Sign of the City Awards Özel Eki'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Fikirtepe’de Teknik Yapı tarafından inşa edilen Concord İstanbul kentsel dönüşüm projesi Sign of the City Awards’ta ‘Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi’ ödülünü kazandı.


Kadıköy Fikirtepe’de yükselen Concord İstanbul, bu yıl düzenlenen Sign of the City yarışması kapsamında ‘Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi’ ödülüne değer görüldü....