26 / 04 / 2024

Concord İstanbul satılık daire

Concord İstanbul satılık daire

Yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajına sahip olan , Concord İstanbul Projesi iki metro istasyonu, metrobüs ile Marmaray bağlantısının hemen girişinde yer alıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım!

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda hayata geçiriliyor. Proje kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Kadıköy'de 1.175 adet daire yer alıyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği projede peşinatın bir kısmı 1 yıl ertelenebiliyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı satış ofisi!

Concord İstanbul Teknik Yapı satış ofisi ile 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen proje 1.175 adet konuttan oluşuyor.

Kadıköy Concord İstanbul satış fiyatları!

Kadıköy Concord İstanbul satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği projede kampanyalı ödeme planı ile satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları!

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5, metrobüs ve metro bağlantısı bulunan proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet dairenin satışa sunulduğu Concord İstanbul Evleri 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul satış ofisi telefon!

Concord İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Dairelerin 338 bin 900 TL ile 979 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı satılık!

Concord İstanbul Teknik Yapı satılık konut fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. 2. Etap satışları devam eden proje İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe'de yükseliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap iletişim!

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2. etap satışları devam eden projede yer alan daireler 338 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Concord İstanbul ödemeleri!

Konut teslimlerinin 1. etapta 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülen Concord İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. İşte Concord İstanbul ödemeleri...

Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans 'ta yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İşte Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat listesi...

Concord İstanbul: Değişimde 2. fırsatı kaçırmayın!

Kadıköy Concord İstanbul Konutları 6 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlayan proje "Concord İstanbul: Değişimde 2. fırsatı kaçırmayın" konsepti ile tanıtılıyor.

Concord İstanbul ilk etap ne zaman teslim?

2 etap olarak inşa edilen Concord İstanbul Fikirtepe'de yükseliyor. 11 bin 504 metrekare alanda inşa edilen projede 1.175 daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul'da ilk etap ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Fikirtepe satılık!

Concord İstanbul Fikirtepe satılık daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına sahip olan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Concord İstanbul satılık daire Haberi

Concord İstanbul satılık daire

Teknik Yapı'nın Kadıköy Fiklrtepe'de gerçekleştirdiği 'Concord İstanbul', 'Sign of the City Awards 2015'in 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi. Ödülü alan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Concord İstanbul, devletin de kentsel dönüşüm konusunda attığı büyük atılımların ilk örneklerinden biri oldu" dedi. 1185 bağımsız bölümden oluşan 'Concord İstanbul Projesi', E5 ve TEM otoyollarının kesişme noktasında, Boğaz köprüleri bağlantı yollarının hemen yanında yükseliyor. Yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajına sahip olan proje, iki metro istasyonu, metrobüs ile Marmaray bağlantısının hemen girişinde yer alıyor. 


Posta