27 / 04 / 2024

Concord istanbul satılık daireler

Concord istanbul satılık daireler

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Concord İstanbul'un yarısı 10 günde satıldı!

TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor...

Concord İstanbul'un 10 günde yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de yapılan Concord istanbul; ruhsat ve tüm izinleri alınarak satışa çıkan ilk proje unvanını taşırken, projenin yüzde 52'si 10 günde satıldı...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Concord istanbul satılık daireler Haberi

Concord istanbul satılık daireler


Önümüzdeki Ocak ayı sonunda teslimlerin yapılacağı Concord İstanbul projesi, Teknik Yapı tarafından inşa edildi. Concord İstanbul projesi, Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi.


1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Concord İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 541 bin TL'den başlıyor. Concord İstanbul'da 1.173 daire ve ticari üniteler bulunuyor.


Yüzde 30 peşinatla ödemelerin yapıldığı Concord İstanbul projesinde 12 ve 24. aylarda yüzde 10 iki ara ödeme gerçekleştiriliyor. Kalan tutar 100 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. 


Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 12 indirimin uygulandığı Concord İstanbul projesinde sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Tel : 444 10 08

Web : http://concordistanbul.com/

Gülcihan...