26 / 04 / 2024

Concord İstanbul satılık

Concord İstanbul satılık

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul En İyi Dönüşüm Projesi seçildi!

Teknik Yapı'nın Kadıköy Fiklrtepe'de gerçekleştirdiği 'Concord İstanbul', 'Sign of the City Awards 2015'in 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajına sahip olan , Concord İstanbul Projesi iki metro istasyonu, metrobüs ile Marmaray bağlantısının hemen girişinde yer alıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Projede 60 aya kadar vade sağlanıyor. Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılacak.

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Concord İstanbul projesi iletişim!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşceği Concord İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Concord İstanbul projesi iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası olan bu hatla irtibata geçebilirsiniz.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Concord İstanbul Kadıköy ödeme koşulları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Concord İstanbul Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 60 ay yüzde 0,39 faiz oranı uygulanıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Concord İstanbul satılık Haberi

Concord İstanbul satılık

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi. Ödül 4 Kasım'da  Hilton İstanbul Bomonti'deki törende Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'a verildi. İstanbul'un ilk yerleşim merkezi Kalkhedon adıyla bilinen Fikirtepe'deki proje Concord İstanbul, 1.185 bağımsız bölümden oluşuyor, E-5 ve TEM'in  kesişme noktasında yer alıyor.


Zaman


concordistanbul.com


Haber Hürriyet Gazetesi'nin Sign of the City Awards Özel Eki'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Fikirtepe’de Teknik Yapı tarafından inşa edilen Concord İstanbul kentsel dönüşüm projesi Sign of the City Awards’ta ‘Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi’ ödülünü kazandı.


Kadıköy Fikirtepe’de yükselen Concord İstanbul, bu yıl düzenlenen Sign of the City yarışması kapsamında ‘Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi’ ödülüne değer görüldü....