24 / 04 / 2024

Concord İstanbul satış fiyatları

Concord İstanbul satış fiyatları

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Fikirtepe kampanyalı ödeme planı!

Concord İstanbul Fikirtepe kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu!

Concord İstanbul Rezidans 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 1. etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu...

Concord İstanbul Kadıköy satış ofisi!

Concord İstanbul Kadıköy satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen projede daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri nerede?

Concord İstanbul Kadıköy'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri nerede?

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire!

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları!

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5, metrobüs ve metro bağlantısı bulunan proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. Lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantaj seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet dairenin satışa sunulduğu Concord İstanbul Evleri 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Evleri fiyatlar!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Kadıköy Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabiliyor. İşte Concord İstanbul Evleri fiyatları...

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe ulaşım!

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 129 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap ödemeleri!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Evleri 2. etap satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap ödemeleri...

Concord İstanbul Kadıköy daire fiyatları!

İstanbul Kadıköy'de yer alan Concord İstanbul Evleri'nin 1. etap teslimleri Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 1.175 adet konuta yer veriliyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy daire fiyatları...

Fikirtepe Concord İstanbul ulaşım!

Fikirtepe Concord İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede daireler 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans 'ta yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İşte Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat listesi...

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları 2016!

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Concord İstanbul'da daireler 541 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Concord İstanbul Evleri satılık!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri satılık fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde nakit daire alımlarında yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları...

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi!

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul projesi iletişim!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşceği Concord İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Concord İstanbul projesi iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası olan bu hatla irtibata geçebilirsiniz.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu!

Concord İstanbul Rezidans 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 1. etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu...

Concord İstanbul satış fiyatları Haberi

Concord İstanbul satış fiyatları

Concord İstanbul Kadıköy'de nakitte yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 504 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Concord İstanbul Rezidans satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde yükseliyor. 


Toplamda 1.175 adet daireden oluşan Fikirtepe Concord İstanbul'da buhar odası, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Teknik Yapı Concord İstanbul'da ilk etap teslimlerinin Aralık 2016, ikinci etap teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Concord İstanbul Fikirtepe'de 0 faizle 36 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay ya da yüzde 0,25 faizle 48...