25 / 04 / 2024

concord istanbul teslim tarihi

concord istanbul teslim tarihi

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul En İyi Dönüşüm Projesi seçildi!

Teknik Yapı'nın Kadıköy Fiklrtepe'de gerçekleştirdiği 'Concord İstanbul', 'Sign of the City Awards 2015'in 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul Fikirtepe kampanyalı ödeme planı!

Concord İstanbul Fikirtepe kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul güncel fiyatlar!

Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor. Yüzde 0,25 faizle 48 ay vade imkanı sunan proje 1.175 adet daireden oluşuyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul güncel fiyatlar...

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım!

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda hayata geçiriliyor. Proje kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Kadıköy fiyat!

Teknik Yapı Concord İstanbul Kadıköy fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunan proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kadıköy Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Kadıköy'de 1.175 adet daire yer alıyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği projede peşinatın bir kısmı 1 yıl ertelenebiliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sağlayan projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri arasında peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Dairelerin ilk etapta 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul güncel fiyatlar!

Concord İstanbul Rezidans'ta peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 1. etap teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul güncel fiyatlar...

Concord İstanbul Kadıköy ödemeleri!

Concord İstanbul Kadıköy ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabiliyor. 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası!

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası kapsamında 60 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor. İlk etap teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 0,39 faiz oranı ile 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Concord İstanbul konut fiyatları!

Concord İstanbul konut fiyatları kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Concord İstanbul’da teslimler başladı!

Fikirtepe’de 5 yıldır süren kentsel dönüşüm sürecinde yükselen projeler teslim aşamasına geldi. Bölgenin ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul’da yapıldı, Baysaş da sırada.

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat!

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat listesi 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul projesi önümüzdeki ay teslim edilecek...

Concord İstanbul proje teslim tarihi!

Concord İstanbul proje teslim tarihi önümüzdeki ay olarak belirtiliyor. Concord İstanbul fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Residence projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri arasında peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Dairelerin ilk etapta 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

1.175 adet konuttan meydana gelen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi!

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi olarak ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

concord istanbul teslim tarihi Haberi

concord istanbul teslim tarihi

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi. Ödül 4 Kasım'da  Hilton İstanbul Bomonti'deki törende Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'a verildi. İstanbul'un ilk yerleşim merkezi Kalkhedon adıyla bilinen Fikirtepe'deki proje Concord İstanbul, 1.185 bağımsız bölümden oluşuyor, E-5 ve TEM'in  kesişme noktasında yer alıyor.


Zaman


concordistanbul.com


Haber Hürriyet Gazetesi'nin Sign of the City Awards Özel Eki'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Fikirtepe’de Teknik Yapı tarafından inşa edilen Concord İstanbul kentsel dönüşüm projesi Sign of the City Awards’ta ‘Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi’ ödülünü kazandı.


Kadıköy Fikirtepe’de yükselen Concord İstanbul, bu yıl düzenlenen Sign of the City yarışması kapsamında ‘Dönüşüm Bölgesi En İyi Arazi Geliştirme Projesi’ ödülüne değer görüldü....