26 / 04 / 2024

Coordinat Bornova satışları

Coordinat Bornova satışları

İzmirli DRC Grup’un Bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı ve Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi unvanına sahip Coordinat Bornova, daha temel aşamasında hızlı bir satış grafiği yakaladı.

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Coordinat Bornova'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DRC Grup imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde yaiam 6 ay sonra başlayacak. Coordinat Bornova’da, 11 aylık sürede satışların yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

Coordinat Bornova Evleri satılık!

2 blok şeklinde yükselen Coordinat Bornova projesi 500 daireden meydana geliyor. Coordinat Bornova Evleri satılık daire fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

DRC Grup tarafından imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.

İlk aidatsız site projesi Coordinat Bornova yükseliyor!

DRC Grup'un ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin kalacak yer konusunda sıkıntılar yaşadığını belitti. Durmuş, bu sıkıntının Coordinat Bornova projesiyle çözüleceğini söyledi.

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Coordinat Bornova 2018'de teslim!

Coordinat Bornova'da dairelerin yarıdan fazlası satıldı. Projede kaba inşaatın Mart 2017'de dairelerin Mart 2018'de teslim edileceği bilgisi verildi.

Coordinat Bornova'nın yarısı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı.

Coordinat Bornova, lansmanda yüzde 50 satışa yaklaştı!

İzmirli DRC Grup’un Bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı ve Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi unvanına sahip Coordinat Bornova, daha temel aşamasında hızlı bir satış grafiği yakaladı.

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Coordinat Bornova Evleri projesi Mart 2018 yılında teslim edilecek...

Coordinat Bornova'da konutların yüzde 40'ı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başlanan Coordinat Bornova projesi, aidatsız - kira garantili sistemi ve çevreci uygulamalarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Bornova Villanova'da satışlar başladı! 1 milyon 450 bin Dolar'a!

Gültekin İnşaat ve İmge Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje toplamda 22 adet villadan oluşuyor. Bornova Villanova'da satışlar başladı, fiyatlar 1 milyon 450 bin Dolar'dan başlıyor.

Coordinat Bornova satışları Haberi

Coordinat Bornova satışları

1 + 0, 1 + 1 ve 2 + 1’lerden oluşan toplam 500 konutun 207’sinin satışını tamamladıklarını belirten DRC Grup Ortaklarından Caner Tan, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi. Projede 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olacağını belirten Tan, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde yatırımcıların aidat ödemeyeceklerine dikkat çekti. Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını da dile getiren Caner Tan, Sanayi metro durağına yalnızca 100 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova’nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’ne de yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti.


Teknoloji ve mühendislik olanaklarının yoğun olarak kullanıldığı projenin, çevreci özellikler taşıdığını da anlatan Tan, “Gerek,...