16 / 04 / 2024

cordella twins kartal vaziyet planı

cordella twins kartal vaziyet planı

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 23 katlı ve 25 katlı 2 blok halinde yükselen Cordella Twins Kartal projesinde daire fiyatları 239 bin liradan başlıyor...

Cordella Kartal'da 120 ay 0,99 faiz!

215 daireden meydana gelen Cordella Kartal projesinde 120 ay 0,99 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Büyükada, Heybeliada, Burgaz, Sedef, Kınalıada’yı ve Marmara Denizi’nin eşsiz manzarasına sahip...

Cordella Kartal'da sona yaklaşılıyor!

Kartal Çanakkale Caddesi üzerinde hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde sona yaklaşılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Cordella Kartal'da Babalar Günü kampanyası!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde babalar günü kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave yüzde 2” indirim fırsatı sunuluyor.

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Cordella Kartal’da inşaata başlandı!

Kartal’ın en prestijli bölgesi Atalar’da, Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapılan ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Cordella Kartal’da inşaata başlandı.

Kartal Cordella satış fiyatları!

Kartal Cordella satış fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Kayıhan Yapı projesi Kartal Cordella Evleri'nde 215 daire ve 3 ticari birim yer alıyor...

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Cordella Kartal fiyat listesi!

Cordella Kartal fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. Yüzde 1 KDV oranı uygulanan projede 24 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!

Cordella Twins projesi Cordella Kartal adıyla satışa sunulacak. Yüzde 12 lansman indirimi uygulanan proje 15, 16 ve 17 katlı olarak tasarlanan 3 blok halinde inşa ediliyor.

Cordella Twins Kartal'da 419 bin TL'ye 2+1!

Cordella Twins Kartal'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, bahçe katı ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 419 bin TL'den başlıyor.

cordella twins kartal vaziyet planı Haberi

cordella twins kartal vaziyet planı

Cordella Twins Kartal projesi Kayıhan Yapı ve Scon Yapı tarafından inşa ediliyor. İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alan Cordella Twins projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.


Cordella Twins Kartal 7 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 23 katlı ve 25 katlı 2 blok halinde yükselen proje toplam 203 adet konuttan meydana geliyor.


Cordella Twins Kartal 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, bahçe katı ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Cordella Twins projesinde Migros’un bulunacağı bir market alanı olmak üzere toplam 3 adet ticari ünite bulunuyor.


Cordella Twins Kartal fiyatları!

1+1 daireler 239 bin TL'den,

2+1 daireler 419 bin TL'den, 

3+1 daireler 599 bin TL'den başlıyor. 


Cordella Twins ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz, yüzde 20'ye varan lansman indirimi, peşin ödemelerde...